ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15, 4-й тур. «Динамо» - МФА «Мукачево» - 5:0

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15, 4-й тур. «Динамо» - МФА «Мукачево» - 5:0

Динамівська команда вікової категорії U15 (футболісти 2006-го року народження) удома приймала однолітків із МФА «Мукачево». На полі дитячої бази «Динамо» на Нивках наша команда впевнено перемогла гостей із рахунком 5:0, забивши в першому таймі два м’ячі, а у другому ще три.

У перші хвилини обидві команди боролися за ініціативу, і гра переважно йшла в центрі поля. Підопічні тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка більше контролювали м’яч та намагалися розгорнути різнопланові атаки. Уже на 10-й хвилині наша команда мала виходити вперед, але удар Білого з вигідної позиції прийняла на себе поперечина, врятувавши гостей від гола. А вже наступна атака господарів стала результативною. Партнер чудовим пасом із глибини за спину захисникам вивів Пашка один на один із воротарем, і Кирило з центру штрафного майданчика влучним ударом відправив м’яч у сітку – 1:0.

Ще через дві хвилини динамівці подвоїли рахунок, скориставшись грубою помилкою суперника в обороні: Калин перехопив м’яч та метрів із семи пробив повз воротаря. Згодом добре пробивав по воротах Пашко, але цього разу м’яч пролетів трохи вище поперечини. Мукачівці намагалися діяти на контратаках, але завершити свої випади точними ударами у них не виходило.

Другий тайм теж пройшов під диктовку киян, які володіли територіальною та ігровою перевагою. Вона логічно втілилася у ще один забитий м’яч. До нього привів розіграш м’яча на правому фланзі та подальша подача, Калин набіг до штрафного майданчика і головою довів рахунок до великого, оформивши дубль. Надалі динамівці атакували всією командою. Ударів по воротах гостей регулярно завдавали Матвій Пономаренко, Віталій Сумка та Федір Задорожний. Одна з атак завершилася четвертим голом: Сумка віддав чудову розрізну передачу на Задорожного, і Федір упевнено реалізував свій момент - 4:0 на користь киян.

Незважаючи на великий рахунок, надалі динамівці продовжували розгортати свої атаки, розігруючи їх цікаво та різноманітно. Кожну з них вони намагалися завершувати ударом по воротах, і це принесло успіх: за дві хвилини до фінального свистка остаточний рахунок установив Іщенко, якого вивели один на один із воротарем, і динамівець із центру штрафного майданчика зробив рахунок 5:0.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок «Динамо» U15 проведе за тиждень, 24-го квітня, коли вирушить у гості до Львова, де зустрінеться з місцевою ДЮСШ «Карпати».

ДЮФЛУ. U15. Еліт-ліга. Другий етап. 4-й тур

«Динамо» - МФА «Мукачево» - 5:0 (2:0)

17.04.2021. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо»: 12. Кіблицький, 23. Бельчиков (20. Мариновський, 57), 18. Захарченко, 5. Галич, 3. Кузьменко (17. Нестеренко, 52), 6. Хмельовський (14. Іщенко, 55), 16. Білий, 7. Осипенко (15. Сумка, 42), 21. Калин (2. Чубов, 47), 19. Пашко (22. Шевченко, 47), 11. М.Пономаренко (к) (9. Задорожний, 52).

МФА «Мукачево» (стартовий склад): 1. Б.Пономаренко, 17. Мельниченко, 4. Гачек, 3. Штефанко, 22. Гуйманюк, 8. Клюфінський, 5. Герц, 7. Тарасевич (к), 9. Догар, 6. Хамелюк, 23. Лаптєв.

Голи: Пашко (16) Калин (18, 43), Задорожний (56), Іщенко (68)

Попередження: Бельчиков, (5) – Штефанко (21), Б.Пономаренко (27).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер