ДЮФЛ (U-14): «Динамо» побореться за 5-6 місця

ДЮФЛ (U-14): «Динамо» побореться за 5-6 місця

Зігравши внічию із донецьким «Шахтарем» (1:1), «Динамо» (U-14) посіло третє місце у групі, і тепер максимум, на що може претендувати, – це 5-те підсумкове місце, як і їхні старші товариші.

Програючи по ходу зустрічі, підопічні Валерія Кінашенка змогли відігратися лише у другому таймі, за 12 хвилин до фінального свистка. Проте, окрім забитого м’яча, «Шахтар» більше не зміг створити жодного серйозного моменту.

Упродовж усієї гри дув сильний вітер. І до перерви динамівцям довелося грати проти нього. Розчарування нашу команду спіткало за дві хвилини до завершення першого тайму. Суперник подав штрафний метрів із сорока, але удар вийшов настільки сильним, плюс вітер підхопив м’яча, що всі гравці його пропустили, тим самим дезорієнтувавши воротаря, і після відскоку від землі сфера залетіла до воріт. А нічию динамівцям забезпечив Куканьков, якому вдався ефектний гол.

Справедливості заради відзначимо, що навіть перемога не дозволила б нашій команді боротися за вищі місця. Нагадаємо, поєдинок за 5-6 місця відбудеться 10-го липня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер