ДЮФЛ U17. ДЮСШ-15 - «Динамо» - 0:4

ДЮФЛ U17. ДЮСШ-15 - «Динамо» - 0:4

Відзначимо, що оскільки матч першого туру цієї вікової категорії було перенесено, звітний поєдинок був першим для нашої команди в новому сезоні.

Підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза перемогли з упевненим рахунком 4:0, дублем відзначився Давлатов, ще по одному м’ячу на свій рахунок записали Мельниченко та Магаляс. З перших хвилин динамівці почали діяти наполегливо, і їхні старання були винагороджені, коли Давлатов головою вдало замкнув фланговий навіс суперника до штрафного майданчика. Цей гол став єдиним у першому таймі, а після перерви наша команда забила ще тричі.

На початку другої половини зустрічі той же Давлатов результативно завершив хорошу комбінацію, потім відзначився Мельниченко завдяки своїй індивідуальній майстерності, обігравши одразу кількох суперників. Нарешті, Магаляс поставив крапку в чудово розіграній комбінації. Крім того, ще двічі господарів рятував каркас воріт: стійка прийняла на себе м’яч після удару Пастуха в першому таймі та одного з його партнерів – у другому.

- Команда суперника дуже самовіддано захищалася, - відзначив після гри наставник «Динамо» U17 Юрій Дмитрулін. – Загалом гра вийшла в’язкою, крім того, поле було не найкращої якості, погода спекотна. Поєдинок тривав до забитого м’яча, а коли незабаром після перерви ми забили другий, надалі стало значно легше. Загалом у нас було багато хороших моментів, але реалізувати змогли лише чотири з них.

Звісно, усі хлопці скучили за футболом, можливо, хтось відчував хвилювання, але в усіх було помітне велике бажання грати. Можливо, воно було навіть надмірним та часом заважало грати у розумний футбол.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U17 проведе рівно за тиждень, 19-го вересня. У третьому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вдома прийматиме харківський «УФК-Метал».

ДЮФЛУ U17. Еліт-ліга. 2-й тур

12.09.2020. Стадіон ДЮСШ-15, Теремки, Голосіївський район

ДЮСШ-15 (Київ) - «Динамо» – 0:4 (0:1)

«Динамо»: Кочерга, Канаєв, Чубатий, Ромасюк, Єременко, Анікеєв, Мельниченко, Пастух, Кілєвий, Уваров, Давлатов.

На заміну у другому таймі виходили: Александров, Магаляс, Білоусов, Приходько, Пономаренко.

Голи: Давлатов – 2, Мельниченко, Магаляс.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер