ДЮФЛ U-17. «Барса» – «Динамо» – 0:8

ДЮФЛ U-17. «Барса» – «Динамо» – 0:8

Матч із «Барсою» вийшов із категорії тих, які тривають до першого забитого м’яча. Хоча й до нього підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна просто «розривали» суперника, особливо на флангах. А відкрити рахунок «біло-синім» вдалося на 19-й хвилині – Блізніченко прорвався лівим флангом та прострілив у воротарський майданчик, звідки Глушач у дотик переправив м’яча у ворота.

До перерви кияни відзначилися ще двічі. Спочатку після закидання з глибини Рязанцев вискочив до воріт та перекинув м’яча над воротарем, який вийшов на перехоплення, а згодом Ванат утік від опонентів по правому флангу, увійшов до штрафного майданчика й у той момент, коли всі очікували пасу від нього, несподівано для голкіпера поцілив у ближній кут.

У другому таймі побиття суперника продовжилося. Для початку Велетень, який вийшов у перерві на заміну, прорвався правим флангом та зручно викотив м’яча на лінію воротарського майданчика, звідки Гладковський пробивав уже по порожніх воротах. Далі Бражко реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером після довгого пасу зі своєї половини поля, а згодом після подачі з кутового та непорозуміння між воротарем та захисниками «Барси» м’яча фактично з лінії воріт заніс до сітки Вівчаренко.

Нарешті, насамкінець дублем відзначився Сологуб, який з’явився на полі з лави запасних, – спочатку Степан обіграв півкоманди господарів у штрафному майданчику та поцілив точно в кут, а згодом пробив під поперечину з близької відстані. Хоча до завершення поєдинку залишалося ще 20 хвилин, рахунок на табло більше не змінювався.

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» (U-17):

- Незважаючи на результат, кожна гра є показовою. І після цього матчу є певні питання до наших хлопців, адже є як хороші моменти, так і негативні. Маючи величезну перевагу, тим не менш, ми дозволили супернику створити два моменти, які цілком могли завершуватися взяттям воріт. Друге, що хвилює, – занадто часто потрапляємо у положення поза грою.

Сьогодні забили вісім м'ячів, а могли ще стільки же. Стосовно реалізації кажемо хлопцям, що навіть на тренуваннях в завершальній стадії атаки потрібно проявляти холоднокровність. Не просто бити м'яча, а виконувати ці моменти. Зате є над чим працювати.

У перерві зробили дві заміни, але до хлопців претензій немає. І Рязанцев, і Скорко виконали великий обсяг роботи, а оскільки в нас у неділю важливий поєдинок із «Дніпром», тому вирішили дати відпочити їм.

Чемпіонат ДЮФЛ U-17, 5-й тур

«Барса» (Суми) – «Динамо» – 0:8

«Динамо»: 57.Слуцький, 29.Забарний, 55.Вівчаренко, 19.Скорко (3.Кирилюк, 46), 6.Кузик (5.Голоколосов, 65), 11.Глушач (21.Сологуб, 58), 17.Бражко, 8.Рязанцев (20.Велетень, 46), 97.Блізніченко (9.Ісадченко, 60), 33.Гладковський (14.Козленко, 65), 7.Ванат.

Голи: Глушач (19), Рязанцев (34), Ванат (38), Гладковський (55), Бражко (62), Вівчаренко (63), Сологуб (68, 69).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер