ДЮФЛ U16. «Динамо» – «УФК-Метал» – 3:0

ДЮФЛ U16. «Динамо» – «УФК-Метал» – 3:0

Відзначимо, що тренерський штаб киян у цій грі задіяв трьох гравців, на рік молодших: Осипенка, Пашка та Пономаренка. Підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка не стали відкладати вирішення долі поєдинку в довгий ящик, тож із перших хвилин затисли суперника на його половині поля, контролюючи м’яч та не даючи гостям можливостей для контратак. Але знайти шпарину в захисних побудуваннях суперника виявилося не так легко.

Небезпеку біля чужих воріт регулярно створювали Кремчанін, Зоренко та Дзень, але нашим хлопцям не вистачало влучності. М’яч побував у воротах гостей лише на 39-й хвилині, але гол був скасований через те, що його автор Дзень перебував в офсайді. Майже одразу ледь не вивів свою команду уперед за правилами Зоренко, але його удар прийняла на себе поперечина! А незабаром пролунав свисток на перерву.

Переможець гри був визначений у другому таймі. Динамівці за вісім хвилин забили два схожих м'ячі, причому відзначилися футболісти, які вийшли на заміну. Спочатку чудовий простріл партнера зліва з меж воротарського майданчика майстерно замкнув Маткевич, а згодом подібним чином перспективну атаку лівою ногою завершив Пашко. Ще одного разу м'яч у ворота суперника відправив Пономаренко, але із офсайду. А незадовго до фінального свистка рахунок довів до великого Сизонюк, який відгукнувся на подачу з кутового та правою ногою з близької відстані переправив м’яч у сітку, встановивши остаточний рахунок 3:0.

- У першому таймі у нас не все виходило з того, що ми планували, - зазначив після гри старший тренер «Динамо»U16 Євген Ястребінський. – Команда суперника організовано та злагоджено оборонялася, гравці встигали перелаштовуватися. У другому таймі ми додали швидкості на флангах, де почали з’являтися вільні зони, та реалізували свої атаки за рахунок цього.

До матчу готуються всі футболісти, але так буває, що у когось не йде гра, щось не ладнається, як, наприклад, сьогодні у Гаджимурадова. Потрібно було щось змінювати та коректувати, адже ми не хотіли чекати, поки людина почне грати, адже час спливав. Заміни планувалися заздалегідь, ще на передігровому тренуванні. Вони були зроблені по позиціях, тож нічого непередбачуваного не відбулося. Пашко, Осипенко та Пономаренко – хлопці 2006-го року народження молодці, добре увійшли у гру. Залучаємо їх до матчів у зв’язку з тим, що у нас багато травмованих – Кролевець, Грохольський, Микитюк.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе рівно за тиждень, 19-го вересня. У третьому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда на виїзді зустрінеться з київською ДЮСШ-15.

ДЮФЛУ U16. Еліт-ліга. 2-й тур

12.09.2020. НТБ ФК «Динамо», Конча-Заспа

«Динамо» – «УФК-Метал» (Харків) – 3:0 (0:0)

«Динамо»: 23. Старушко, 14. Білоконь (22. Прокопенко, 62), 18. Сизонюк (к), 20. Гусєв, 6. Котуха (5. Федоренко, 69), 3. Балаба (19. Михайлів, 70), 24. Янчишин (7. Осипенко, 64), 4. Гаджимурадов (9. Маткевич, 27), 13. Кремчанін (15. Пашко, 56), 10. Зоренко, 2. Дзень (11. Пономаренко, 51).

Голи: Маткевич (53), Пашко (61), Сизонюк (75).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер