ДЮФЛ. «Динамо» U-17: впевнена виїзна перемога над «Арсеналом»

ДЮФЛ. «Динамо» U-17: впевнена виїзна перемога над «Арсеналом»

На виїзді старші динамівці під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського зустрічалися з харківським «Арсеналом». Гра проходила на штучному полі однойменного стадіону. Забивши в першому таймі два м'ячі, а в другому - ще один, наша команда повезла до Києва чергові три очки.

З перших хвилин гості пересунули гру на половину поля суперника та нагнітали ситуацію біля воріт «канонірів», регулярно загрожуючи воротам. У підсумку, їхня активність була винагороджена вже на 10-й хвилині, коли чергова атака завершилася взяттям воріт у виконанні Куценка. Відразу після цього Сухоручко, якому віддав блискучий пас Білошевський, після невеликого рикошету поцілив у поперечину, а удар Духана справа прийшовся зовсім поруч зі стійкою. Ще за кілька хвилин Сухоручко після закидання з глибини, здавалося, бив напевно, але в останній момент м'яча з лінії порожніх воріт вибив захисник. Словом, кияни володіли повною перевагою, лише зрідка дозволяючи харків'янам перейти на власну половину поля.

У середині тайму нашій команді вдалася блискуча атака, в ході якої Сорокін запустив лівим флангом Мащенка, той прострілював у дальній кут, де з метра м'яча підправив до сітки Сухоручко, подвоївши рахунок. Комфортна перевага дозволяла нашій команді почуватися впевнено. Динамівці продовжували активно використовувати фланги, заробляти небезпечні стандарти та диктувати свою гру.

У другому таймі гра тривала в тому ж руслі. Рахунок до великого довів Сорокін чудовим дальнім ударом у кут воріт, який застав зненацька голкіпера. Після цього гості трохи віддали ініціативу. Але не забували гостро контратакувати й у той же час надійно діяти в захисті, не даючи господарям занадто багато вільного простору. Хороші удари з гри та зі штрафних вдавалиися Ісаєнку, Мащенку, Мільченку, Духану, але «Арсенал» рятував воротар, а також поперечина. Наприкінці зустрічі небезпечний штрафний удар виконав Мащенко, але голкіпер знову встигнув зреагувати, вибивши м'яча кулаками.

Відзначимо, що ця перемога дозволила «Динамо» U-17 достроково завоювати перше місце в своїй групі та забезпечити вихід до фінальної частини ДЮФЛ.

Олексій ДРОЦЕНКО: «Завдання - привести хлопців до однакового стану перед фіналом ДЮФЛ»

- Виграли 3:0, хоча, як у першому, так і в другому таймі, у нас було ще багато моментів для реалізації, але десь не вистачило майстерності, десь вдало зіграв воротар суперника.

За великим рахунком, результатом задоволений, але, звичайно, ще є шорсткості у грі. Хлопці перебувають не в однаковому стані та ігровому тонусі, оскільки велика частина була у збірній, багато хлопців працювали з командою U-19. Тому цілісної підготовки не було. Зараз перед нами стоїть завдання через тренування та ігри, що залишилися, підготуватися до фінальної частини першості України, привести хлопців до однакового фізичного та психологічнго стану й ігрового тонусу, забезпечивши цілісність команди.

Після повернення з фінальної частини чемпіонату Європи в Хорватії минуло не так багато часу. Хтось із хлопців грав там більше, хтось - менше. Тому, повторюся, фізичний стан хлопців різний, та й невихід із групи також наклав свій психологічний відбиток.

Вища ліга ДЮФЛУ. 15-й тур

«Арсенал» U-17 - «Динамо» U-17 - 0:3 (0:2)

«Динамо»: 35. Пацкан (31. Моргун, 64), 4. Малишкін (8. Рожко, 48), 3. Чуєв, 11. Куценко, 14. Сирота, 17. Білошевський (10. Мільченко, 55), 9 . Ісаєнко (21. Ващишин, 48), 6. Духан, 18. Сорокін, 22. Мащенко, 15. Сухоручко (20. Войтюк, 55).

Голи: Куценко (10), Сухоручко (25), Сорокін (47).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер