ДЮФЛ. «Динамо» U-17 вдома перемогло «Металіст»

ДЮФЛ. «Динамо» U-17 вдома перемогло «Металіст»

Найстарша академічна група «Динамо» U-17 вдома зустрічалася із харківським «Металістом». Підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка впевнено переграли опонента з рахунком 4:0. Суперник дозволяв динамівцям грати, чим наша команда і скористалася.

У першому таймі відзначився Ярослав Надольський: після передачі Михайленка у центральну зону він пробив точно у кут воріт.

У другому таймі ініціативу партнера підхопив Артем Шулянський, який вдало замкнув флангову передачу у виконанні Дем’яненка. А наприкінці зустрічі дубль оформив Іван Дероган, і обидва рази асистував йому Максим Завгородній: спочатку Максим закинув м’яч у центральну зону, і Іван сповна цим скористався, а потім, вже у компенсований час, Завгородній прорвався по флангу та віддав хорошу передачу Дерогану, а після удару Івана м’яч вчетверте опинився у сітці.

Відзначимо, що після 14-ти проведених матчів наша команда із 36 очками іде на першому місці у турнірній таблиці.

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур

«Динамо» U-17 – «Металіст» U-17 – 4:0 (1:0)

«Динамо»: Моргун, Дем’яненко, Біловар (Скидан, 54), Дмітров, Шелест, Хондак, Надольський (к) (Єфименко, 41), Михайленко (Завгородній, 41), В. Волошин, Шулянський, Дероган.

Голи: Надольський (7), Шулянський (47), Дероган (71, 80+2).

Свій наступний матч команда Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка проведе у вівторок, 15 травня. У перенесеній грі 14-го туру наша команда вдома прийме УФК «Дніпро».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер