ДЮФЛ. «Динамо» U-17 на виїзді зіграло внічию з «Шахтарем» (+ВІДЕО)

ДЮФЛ. «Динамо» U-17 на виїзді зіграло внічию з «Шахтарем» (+ВІДЕО)

Найстарша академічна група «Динамо» U-17 на виїзді зустрічалося з донецьким «Шахтарем». Підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка у рівній, безкомпромісній грі з великою кількістю боротьби задовольнилися нічиєю 0:0.

- Гра вийшла бойовою, трохи заважав поривчастий ​​вітер, - поділився враженнями тренер «Динамо» U-17 Сергій Процюк. - По-справжньому гольових ситуацій майже не було, лише кілька напівмоментів. У другому таймі наш воротар Нещерет парирував удар за вітром, витягнувши м'яч з-під поперечини. А у нас в кінці зустрічі вище воріт пробив Шулянськй із забійної позиції. В іншому гра була рівною. Для хлопців це був останній матч у чемпіонаті України, відчувалося, що накопичилася втома - все-таки, у нас не дуже довга лава запасних. До зимової паузи «Шахтар» ще зіграє два відкладених поєдинки, а нашу гру з УФК «Дніпро» перенесено на весну.

До зимових канікул, поки хлопці вчаться у школі, будемо продовжувати тренуватися, але, перш за все, дамо команді відпочити пару днів.

Відзначимо, що після десяти проведених матчів наша команда із 24 очками іде на першому місці у турнірній таблиці та має гру в запасі.

Вища ліга ДЮФЛУ. 11-й тур

«Шахтар» U-17 - «Динамо» U-17 – 0:0

«Динамо»: Нещерет, Білик (Дем’яненко, 74), Хондак, Біловар, Ярош, Надольський (к), Бодня, Єфименко (Дмитров, 57), В. Волошин, Шулянський, Дероган.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер