ДЮФЛ. «Динамо» U-17 на виїзді здолало «ДЮСШ-15»

ДЮФЛ. «Динамо» U-17 на виїзді здолало «ДЮСШ-15»

Найстарша академічна група «Динамо» U-17 на виїзді зустрічалася з київською «ДЮСШ-15». Підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка впевнено розпочали гру та до кінця першого тайму вели у рахунку 3:0. Спочатку свою команду вивів уперед Біловар, вдало замкнувши дальню стійку та спрямувавши м’яч у сітку головою після подачі кутового у виконанні Волошина. А згодом уже сам Вікентій оформив дубль, причому обидва рази зі стандартів: спочатку забив зі штрафного, призначеного за фол проти Надольського, а потім реалізував ще один стандарт. Утім, на останній хвилині першого тайму динамівці пропустили, що дозволило господарям дещо скоротити відставання у рахунку. А на 56-й хвилині Шулянський заробив пенальті, взявся самостійно його виконувати, але не зумів переграти воротаря. Ці події дещо морально підкосили наших хлопців, і згодом вони пропустили ще раз після хорошого удару метрів із 20-ти Згортюка. Втім, останнє слово залишилося саме за номінальними гостями: Шулянський скористався передачею Надольського та встановив остаточний рахунок.

- Вийшло два різних тайми, - зазначив після гри тренер Сергій Процюк. – Спочатку ми повністю контролювали гру, вели в рахунку 3:0, потім пропустили необов’язковий гол у роздягальню, після чого дещо порушилася стрункість в ігрових діях, з’явилося багато метушні, боротьби, втрат м’яча. Нереалізований нами пенальті додав сил команді суперника. Потрібно віддати їм належне: опоненти пішли ва-банк, забили другий м’яч, боролися до кінця. Але потім ми зняли всі питання про переможця.

Відзначимо, що після дев’яти проведених матчів наша команда із 23-ма очками іде на першому місці у турнірній таблиці та має гру в запасі.

Вища ліга ДЮФЛУ. 10-й тур

«ДЮСШ-15» U-17 - «Динамо» U-17 – 2:4 (1:3)

«Динамо»: Самійленко, Дем’яненко, Буценко (Хондак, 52), Дмитров, Ярош (Шелест, 49), Біловар, Бодня, Єфименко, Надольський, Шулянський, В. Волошин (Білик, 58).

Голи: (40), Згортюк (72) - Біловар (8), В. Волошин (26, 38), Шулянський (76).

На 56-й хвилині Шулянський не реалізував пенальті (воротар).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер