ДЮФЛ. «Динамо» U-16: впевнена виїзна перемога над «УФК-Дніпро»

ДЮФЛ. «Динамо» U-16: впевнена виїзна перемога над «УФК-Дніпро»

На виїзді старші динамівці під керівництвом Сергія Беженара і Артема Яшкіна зустрічалися з «УФК-Дніпро» (Дніпро). Гра проходила на штучному полі нещодавно реконструйованого і відкритого стадіону «Трудові резерви». Забивши в першому таймі два м'ячі, а в другому ще три, наша команда повезла до Києва три очки.

У перші хвилини господарі спробували заволодіти ініціативою і нав'язати свою гру, але незабаром гості перемістили м'яч на половину поля суперника і нагнітали ситуацію біля воріт інтернату, регулярно загрожуючи їхнім воротам. Хороші навіси робили Кузик і Ісадченко. А на 15-й хвилині кияни скористалися невпевненою грою воротаря суперника і повели в рахунку: пішов дальній удар з району правого кута штрафного майданчика, голкіпер не зміг надійно зафіксувати м'яч, а Бражко своєчасно зіграв на добиванні.

Незабаром Железняк з гострого кута ледь не подвоїв рахунок. А Ванату пощастило більше: розігравши небезпечний штрафний удар метрах в 20-ти від воріт з партнером, Владислав точним ударом послав м'яч у лівий від себе кут.

Було помітно, що динамівці багато і різноманітно комбінували, футболісти вчасно приймали м'яч і вступали у відбір, простежувався чіткий малюнок гри. У другій половині тайму «Динамо» остаточно влаштувалося на чужій половині поля, гравці загрожували володінням дніпрян як з гри, так і після стандартних положень. Але, незважаючи на активність быля чужих воріт, рахунок до перерви більше не змінювався.

Другий тайм також пройшов під диктовку нашої команди. В ході контратаки Ваната здорово вивели один на один з воротарем, Владислав зблизився з голкыпером, але переграти його, на жаль, не зміг. Зате з другої спроби Ванат був точний: скориставшись непорозумінням серед захисників, динамівець підхопив м'яч, вийшов до воріт, обіграв голкіпера та захисника, який встиг повернутися, і неспішно послав м'яч у порожні ворота.

А в середині тайму в розгромі взяв участь Здирко, завершивши точним ударом чергову атаку киян. Незабаром знову забив Ванат, правда з офсайду, і в моменті, коли нічого не віщувало проблем, щось між собою не поділили воротар господарів і нападник «Динамо». У підсумку, обидва отримали по червоній картці і були вилучені з поля. Причому, оскільки дніпровці в перерві вже провели заміну голкіпера, у ворота «УФК-Дніпро» був змушений стати польовий гравець. Після цього ефектну крапку в матчі точним ударом поставив Рязанцев, встановивши остаточний рахунок 5:0 на користь динамівців.

Сергій БЕЖЕНАР: «Намагаємося робити гру більш атакуючою»

- Хлопці молодці, в таку погоду вийшли і обіграли суперника за рахунок бажання, з чим я їх і вітаю, - сказав після матчу наставник динамівців. - Установку хлопці намагалися повністю виконувати, за що я їм вдячний. Через спеку було важкувато, в деяких моментах не все виходило, оскільки ми поки перебуваємо в процесі побудови гри, намагаємося її робити більш атакуючою. Ще є, над чим працювати: і в тактичному плані, і в інших компонентах гри. Що мені подобається в цій команді, так це те, що всі хлопці - і ті, хто потрапив в заявку, і ті, хто залишився в Києві, - горять бажанням грати. Тож я просто не міг сьогодні когось не випустити на поле.

Що стосується вилучення нашого гравця, вважаю рішення арбітра несправедливим. Можливо, Ванат з воротарем суперника і обмінявся образливими словами, але нічого забороненого чи агресивного він не робив. Тож ми будемо подавати протест проти цієї червоної картки.

Вища ліга ДЮФЛУ. 2-й тур

«УФК-Дніпро» U-16 - «Динамо» U-16 - 0:5 (0:2)

«Динамо»: 28. Червінський (57. Слуцький, 71), 4. Забарний (к) (97 Матвєєв, 69), 18. Гук, 19. Скорко, 6. Кузик (3. Кирилюк, 65), 10. Железняк , 17. Бражко (11. Глушач, 51), 9. Ісадченко (22. Здирко, 41), 27. Гладковський (20. Велетень, 55), 7. Ванат, 21. Сологуб (8. Рязанцев, 41).

Голи: Бражко (15), Ванат (21, 50), Здирко (62), Рязанцев (77).

Вилучений у складі «Динамо»: Ванат (65).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер