ДЮФЛ. «Динамо» U-16 вдома не залишило шансів «ДЮСШ-15»

ДЮФЛ. «Динамо» U-16 вдома не залишило шансів «ДЮСШ-15»

Наша команда впевнено перемогла з рахунком 3:0, дублем відзначився Ванат, причому обидва м’ячі він забив з гри, після вдало розіграних комбінацій в один дотик. Ще один м’яч записав на свій рахунок Гладковський після подачі кутового.

- Ми залишилися задоволеними самовіддачею хлопців, - відзначив після гри наставник команди Сергій Беженар. – На початку матчу ми проявили хорошу агресію, але команда суперника щільно оборонялася, сподіваючись на контратаки. Після того, як ми забили після стандартного положення, стало легше, почали з’являтися вільні зони, через які ми і збільшили рахунок. У другому таймі намагалися забити ще, але водночас приділяли увагу і контролю м’яча. Так і перемогли.

Відзначимо, що під час заміни друге попередження отримав Блізніченко. Але оскільки заміна вже відбулася й Гук встигнув вийти на поле, динамівці в меншості не залишилися.

У турнірній таблиці наша команда має 24 очки та наразі йде другою, поступаючись донецькому «Шахтарю», щоправда, має гру у запасі, яка відбудеться дещо пізніше.

Вища ліга ДЮФЛУ. 10-й тур

«Динамо» U-16 – «ДЮСШ-15» U-16 – 3:0 (2:0)

«Динамо»: Червінський, Забарний, Вівчаренко (к), Скорко (Кирилюк, 40), Кузик (Голоколосов, 79), Глушач (Рязанцев, 74), Ісадченко, Блізніченко (Гук, 46), Велетень (Семчук, 72), Гладковський (Сологуб, 56), Ванат.

Голи: Гладковський (20), Ванат (30, 80+3)

Вилучений: Блізніченко (47, не на полі).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер