ДЮФЛ. «Динамо» U-16 розійшлося миром із «Шахтарем»

ДЮФЛ. «Динамо» U-16 розійшлося миром із «Шахтарем»

Поєдинок завершився внічию 1:1, перебіг подій на полі прокоментував директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко:

- Динамівці розпочали гру доволі активно та протягом перших 15-ти хвилин мали перевагу. На 12-й хвилині розіграли хорошу комбінацію, Осадець віддав передачу на Волошина, той на швидкості обійшов суперника та чітко пробив у дальній кут воріт. Проте, вже не вперше ми спостерігаємо картину, коли, досягнувши переваги, хлопці заспокоюються та переводять гру в позиційне русло, віддаючи ініціативу супернику. На жаль, поки що ніяк не можемо побороти цей синдром. У підсумку отримали гол у свої ворота після стандарту: «гірники» виконали кутовий удар, Пусь помилився, голкіпер не вийшов із воріт, м’яч усіх перелетів та фактично з двох метрів півзахисник головою переправив його до сітки.

Після цього «Шахтар» мав перевагу та міг збільшити рахунок, для цього у суперника було щонайменше три моменти, але здорово зіграв наш воротар Ігнатенко, врятувавши команду та виправившись за пропущений м’яч. Надалі він також діяв майже без помилок. Згідно нового регламенту, у віковій групі U-16 ми збільшили тривалість таймів до 40 хвилин, і до перерви рахунок уже не змінювався.

У другому таймі була рівна гра з рівними шансами. Підсилили гру заміни, особливо сподобався вихід на позицію опорного півзахисника Березанського, який відновився після травми, адже на цій позиції не пішла гра у Боля. Антон цікавіше виглядає на своїй позиції в центрі захисту. Таким чином, у середині поля навели лад, і моментів у «Шахтаря» більше не було. Окремі «вибухи» мали місце як з одного боку, так і з іншого, але загалом нічийний підсумок гри закономірний.

Ми побачили, що у цьому віці в нас є проблеми, ми про них знали, і сьогодні вони підтвердилися як у зоні правого захисника, так і під нападником. У нас є резерв та можливість для маневрування. Разом із Ромео Вендлером ми дійшли висновку, що потрібно робити корективи, поки для цього є можливість.

Якщо підбивати підсумок двох нічийних ігор із «Шахтарем» груп U-16 та U-17, то в обох матчах динамівці мали позиційну перевагу. Відчуття невдоволеності залишилося, адже могли досягти більшого, але не вдалося. Для перемог потрібно забивати, чого саме сьогодні і бракувало.

Вища ліга ДЮФЛУ. 2-й тур

«Шахтар» U-16 - «Динамо» U-16 – 1:1 (1:1)

«Динамо»: Ігнатенко, Мазур (Король, 41), Пусь, Опанасенко, Базилєєв (Гурманчук, 56), Боль (Березанський, 72), Міщенко, Закружний (Демиденко, 53), Осадець (Трикоз, 41), Богдан (Попов, 41), Н.Волошин.

Голи: (15) - Н. Волошин (8).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер