ДЮФЛ. «Динамо» U-16, поступаючись 0:2, перемогло на виїзді «Шахтар» 5:2

ДЮФЛ. «Динамо» U-16, поступаючись 0:2, перемогло на виїзді «Шахтар» 5:2

Динамівські академічні групи U-14 та U-16 на виїзді зустрічалися із донецьким «Шахтарем».

16-річні динамівці під керівництвом Сергія Беженара та Артема Яшкіна святкували впевнену перемогу 5:2, хоча пропустили першими і по ходу зустрічі програвали 0:2. Перший м’яч наша команда пропустила після стандартного положення: пішла передача до штрафного майданчика, відскок, після якого господарі вийшли вперед. Наприкінці першого тайму «гірники» реалізували пенальті, після боротьби у штрафному майданчику. Наш гравець виставив корпус, що арбітр трактував, як порушення правил.

До перерви Ванат встиг один м’яч відіграти: зліва було вкинуто аут, Владислав завдяки індивідуальним діям пройшов до штрафного майданчика і з лінії пробив воротаря.

У другому таймі рахунок зрівняв Блізніченко після передачі Рязанцева. Згодом після хорошого розіграшу м’яча відзначився уже сам Рязанцев. А ще через кілька хвилин Блізніченко влучним ударом метрів з 17-ти забив четвертий м’яч та оформив дубль. А остаточний рахунок за п’ять хвилиндо фінального свистка встановив Ванат, який також записав на свій рахунок другий точний удар. Динамівці добре вибігли у контратаку, Ісадченко пробив по воротах, а Владислав опинився першим на добиванні.

- Вийшла вольова перемога на характері, та ще й з великим рахунком, - прокоментував гру наставник нашої команди Сергій Беженар. – У моменті з пенальті у наші ворота ще потрібно подивитися відеоповтор, адже здалося, що спочатку був фол на нашому захиснику. Пропустивши двічі, ми почали грати краще. У перерві випустили швидкісних крайніх півзахисників: Блізніченка та Рязанцева, а Ісадченка перевели у центр, і пішла значно швидша гра, почали проходити хороші, стрімкі атаки. Старання хлопців, проведені заміни та небажання опускати руки навіть за несприятливого рахунку – усе це у комплексі дозволило нам переломити хід поєдинка та здобути перемогу.

Вища ліга ДЮФЛУ. 14-й тур

«Шахтар» U-16 - «Динамо» U-16 – 2:5 (2:1)

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко (к), Скорко, Кузик (Кирилюк, 79), Глушач, Бражко (Железняк, 41), Кулаковський (Рязанцев, 50), Ісадченко (Гук, 76), Гладковський (Блізніченко, 55), Ванат (Здирко, 77).

Голи: (20) (35, з пен) – Ванат (39, 75), Блізніченко (58, 70), Рязанцев (65).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер