ДЮФЛ. «Динамо» U-16 грає внічию, а U-14 перемагає «Шахтар»

ДЮФЛ. «Динамо» U-16 грає внічию, а U-14 перемагає «Шахтар»

У суботу зустрілися групи U-15 і U-17, а в неділю U-14 і U-16.

Команда «Динамо» U-16 під керівництвом тренера Андрія Анненкова зіграла з однолітками з «Шахтаря» 1:1. У першому таймі кияни володіли ініціативою, створили кілька хороших моментів, а забитим м'ячем відзначилися після перерви - ударом з пенальті рахунок відкрив Вікентій Волошин. Гол вплинув на гру динамівців не найкращим чином, команда віддала ініціативу і дозволила гірникам зрівняти рахунок. Це Михайло Мудрик точно пробив з 22-х метрів.

ДЮФЛУ U-16. «Динамо» - «Шахтар» - 1:1

«Динамо»: Нещерет, Буценко, Біловар, Пінчук, Гуров, Ярош, Волошин, Надольський, Єфименко (Завгородній, 50), Шулянський, Дероган (Духота, 63).

Голи: Волошин (60, з пенальті) - Мудрик (67).

Більш вдалим виявився матч для молодших динамівців, команди U-14 під керівництвом Віталія Косовського. Тренер-переможець, який приводив у попередніх сезонах до чемпіонства команди «Динамо» віком U-16 і U-17, зараз веде до успіхів 14-річних динамівців. Найцікавіші події в матчі з «Шахтарем» відбулися в останній чверті. Спершу Кирило Попов, щойно вийшовши на поле, добив парируваний Тимуром Пузанковим м'яч. На нього точним ударом відповів Олексій Чепинога. А вирішальною в матчі стала перша компенсована хвилина. Попов прекрасно пройшов флангом, а остаточну крапку ударом з восьми метрів поставив Іван Демиденко.

ДЮФЛУ U-14. «Динамо» - «Шахтар» - 2:1

«Динамо»: Фастов, Ставничий, Боль, Волинець, Базілєєв, Хрипчук, Трикоз, Березанський, Демиденко, Волошин, Шокун (Попов, 41)

Голи: Попов (43), Демиденко (60+1) - Чепінога (57).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер