ДЮФЛ. «Динамо» U-15 вдома святкувало мінімальну перемогу над «Металістом»

ДЮФЛ. «Динамо» U-15 вдома святкувало мінімальну перемогу над «Металістом»

Команда Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського перемогла з мінімальним рахунком 1:0. Долю матчу вирішив єдиний м’яч, який у другому таймі забив Іван Відошевич після гольової передачі Івана Демиденка.

- У першому таймі гра у нас не вийшла, було багато боротьби, технічного браку та невимушених втрат м’яча, - поділився враженнями старший тренер Олексій Дроценко. - У перерві ми внесли корективи, перелаштувалися, тож другий тайм по грі вийшов краще. Але разом з тим ми не використали ряд моментів. Зокрема, Відошевич та Попов не реалізували виходи віч-на-віч із воротарем, а крім того, у них було ще достатньо можливостей для взяття воріт. Загалом, у другій половині зустрічі команда суперника майже не загрожувала нашим воротам, а ми володіли перевагою. У результаті ми здобули перемогу, заробили три очки до турнірної таблиці, але хотілося б, щоб якість гри та технічна оснащеність футболістів були кращими.

Динамівці провели 14 матчів, набрали 36 очок та впевнено випереджають своїх конкурентів у турнірній таблиці.

Свій наступний матч команда Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського проведе у вівторок, 15 травня. У перенесеній грі 14-го туру наша команда вдома прийме УФК «Дніпро».

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур

«Динамо» U-15 – «Металіст» U-15 – 1:0 (0:0)

«Динамо»: Фастов, Боль, Мазур, Ставничий, Оруджев, Хрипчук, Березанський, Міщенко, Відошевич, Демиденко, Попов.

У другому таймі на заміну виходили: Хацкевич, Малиш, Срипник, Шапоренко, Мельник.

Гол: Відошевич (52).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер