ДЮФЛ. «Динамо» U-15 і U-17: перемога і поразка в матчах із «Шахтарем»

ДЮФЛ. «Динамо» U-15 і U-17: перемога і поразка в матчах із «Шахтарем»

П'ятнадцятирічні динамівці під керівництвом Олександра Ситника і Володимира Самборського перемогли принципового суперника 2:1.

- Ми грали непогано, особливо в першому таймі, - розповів наставник нашої команди Олександр Ситник. - За структурою і змістом гра була непоганою. До перерви ми володіли повною перевагою. Швидко забили м'яч, примусивши суперника помилитися. Після рикошету м'яч влучив у гравця суперника, потім відскочив убік воротаря, він невдало його вибив, і так вийшло, що закинув у свої ворота. Після цього у нас були хороші моменти, щоб подвоїти рахунок, але не вийшло. «Гірники» до наших воріт майже не доходили. Загрозу вони могли створити лише після стандартних положень. В одному випадку ми допустили помилку, гравець суперника опинився перед нашими воротами і з метра зрівняв рахунок. А перед свистком на перерву ми виконали стандарт, наш футболіст ударив, а гравець суперника, намагаючись вибити м'яч, зрізав його у власні ворота. По грі претензій до підопічних у мене не було, перший тайм ми провели в дуже хорошому темпі, на швидкості, і за змістом гра була хорошою, футболісти виділялися індивідуальними діями.

Після перерви хлопці, очевидно, вже грали на результат, дуже хотіли перемогти тому в діях з'явився сумбур, поспіх, і за рахунок цього гра вирівнялася, але до небезпечних моментів біля наших воріт справа не доходила. Ми ж створили ще кілька хороших моментів для взяття воріт, але збільшити рахунок не вдалося. Та й гра стала більш агресивною, з'явилося більше боротьби, стиків, жовтих карток. Кінцівка вийшла нервовою, але хлопці молодці, дотерпіли, грубих помилок не допустили і заслужено довели гру до перемоги.

Менш вдалим вийшов результат для старшої групи U-17: підопічні Олексія Дроценка і Євгена Ястребинського поступилися «Шахтарю» з мінімальним рахунком 0:1.

- «Шахтар» доклав більше зусиль, ніж ми, щоб виграти цей матч, - поділився враженнями старший тренер Олексій Дроценко. - Суперник на гру вийшов зарядженим, проявив самовіддачу і, напевно, більше заслужив перемогу, ніж ми. До перерви «гірники» виглядали краще, не реалізували пенальті після того, як наш гравець зіграв рукою в своєму штрафному майданчику - воротар Малиш відбив одинадцятиметровий удар.

Після перерви володіли перевагою, але в одному з епізодів втратили м'яч на чужій половині поля, пропустили контратаку, невдало зіграли захисники в штрафному майданчику, в результаті м'яч дістався футболісту «Шахтаря», який і забив. Але, навіть програючи 0:1, хлопці створили як мінімум, три моменти, щоб зрівняти рахунок, але в кінці не реалізували свої можливості.

Зазначу, що до цього ми більше року не програвали, а переможні серії рано чи пізно закінчуються. Шкода, що це сталося в матчі з «Шахтарем». Але не бачу в цій поразці нічого страшного, у нас є достатньо інформації для роздумів, ми розберемо гру, вкажемо на допущені помилки, особливо, в обороні, зробимо висновки, «перезавантажимося» і будемо рухатися далі.

Свої наступні матчі команди «Динамо» U-15 і U-17 проведуть найближчої середи. Вони вирушають у Кременчук в гості до «Кременя». Початок поєдинків о 12.00 і о 14.00. На цьому осіння частина сезону у чемпіонаті України для наших команд завершиться.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер