ДЮФЛ. «Динамо» U-14 вдома з великим рахунком перемогло «Чорноморець»

ДЮФЛ. «Динамо» U-14 вдома з великим рахунком перемогло «Чорноморець»

Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського, які нещодавно повернулиися з турніру в Італії, у домашньому матчі виявилися сильнішими за одеський «Чорноморець». У першому таймі наша команда відзначилися тричі, причому дубль на свій рахунок записав Цілик, а після перерви забила ще два м’ячі. Перші два м’ячі Педченка та Цілика опинилися у воротах після флангових атак, потім господарі застосували пресинг, зробили перехоплення, провели стрімку атаку, яку влучним ударом удруге завершив Цілик.

У другому таймі того ж Цілика суперник збив у власному штрафному майданчику і пенальті чітко реалізував Прокопенко, А остаточний рахунок встановив Зоренко, який маючи велику кількість нагод відзначитися, один зі своїх моментів таки реалізував після швидкого переходу з оборони в атаку.

- Нашим головним завданням було переключитися з міжнародного турніра на чемпіонат України, - відзначив після гри старшиий тренер «Динамо» U-14 Олексій Дроценко. - У нас був лише один день для підготовки до матчу з «Чорноморцем». Вдячний хлопцям, що вони вийшли на поле з бажанням грати у футбол та не лише показати хорошу гру, а й досягти результату, який нам був сьогодні потрібен. У деяких гравців відчувалася втома, тому в перерві та на початку другого тайму ми зробили ряд замін, дали пограти всім. Трохи провалили середину першого тайму: коли повели в рахунку та мали ще кілька моментів, мабуть, подумали, що підсумок гри вже вирішений, і хвилин на 10 суперник перехопив ініціативу, але потім ми зібралися, забили ще два м’ячі, і надалі вже вся гра була під нашим контролем. Звісно, хотілося б покращити якість технічного оснащення гравців, підвищити реалізацію моментів та зменшити кількість тактичних помилок, адже інколи надмірне бажання переважає здоровий глузд. Хлопці мають правильніше сприймати кожен момент та оптимально виходити з тієї чи іншої ситуації.

Вища ліга ДЮФЛУ

«Динамо» U-14 - «Чорноморець» U-14 – 5:0 (3:0)

«Динамо»: Гринчук, Жовтенко, Балаба (Гусєв, 56), Сизонюк, Білоконь (Прокопенко, 36), Михайлів (Ванда, 51), Педченко (Григораш, 47), Микитюк (Могилевець, 36), Грохольський (Кузнецов, 47), Цілик, Зоренко (Бойченюк, 51).

Голи: Цілик – 2, Педченко, Прокопенко (з пен.), Зоренко.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-14 проведе в суботу, 25-го травня, коли вирушить у гості до дніпропетровського УФК «Дніпро». Це буде заключний матч регулярної частини чемпіонату України, після чого почнуться стикові поєдинки за право вийти до фінальної частини ДЮФЛУ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер