ДЮФЛ. «Динамо» U-14 вдома розгромило «ДЮСШ-15»

ДЮФЛ. «Динамо» U-14 вдома розгромило «ДЮСШ-15»

Підопічні Олексія Дроценка та Андрія Фартушняка в домашньому матчі з «ДЮСШ-15» не залишили супернику шансів та перемогли 5:0. У першому таймі дублем відзначився Горбач, а у другому хет-трик на свій рахунок записав Довлатов.

- Ми готувалися до цього суперника, знали, що команда буде розігрувати м’яч, - прокоментував гру наставник нашої команди Олексій Дроценко. – З перших хвилин почали їх пресингувати, нашим завданням було відібрати м’яч на їхній половині поля та проводити свої атаки. Це нам зробити вдалося, у певних моментах огріхи були, але те завдання на гру, яке ми ставили, команда виконала. Довлатов міг забивати і шість м’ячів, але не зміг реалізувати всі свої моменти. Також хотілося б, щоб технічного браку було менше, а реалізація створених моментів була кращою.

Нагадаємо, після восьми проведених матчів «Динамо» має у своєму активі 17 очок та дві гри у запасі, які були перенесені на пізніший термін.

Вища ліга ДЮФЛУ. 10-й тур

«Динамо» U-14 – «ДЮСШ-15» U-14 – 5:0 (2:0)

«Динамо»: Кочерга (Долгий, 49), Волковицький, Чубатий, Бенедюк (Анікєєв, 40), Єременко (Мельниченко, 47), Ганжола, Царенко, Александров (Довлатов, 37), Поліщук (Титаренко, 43), Слесарь (Фернандо, 40), Горбач (Буханчук, 47).

Голи: Горбач (7, 12), Довлатов (43, 50, 56).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер