ДЮФЛ. «Динамо» U-14 на виїзді мінімально поступилося «Шахтарю»

ДЮФЛ. «Динамо» U-14 на виїзді мінімально поступилося «Шахтарю»

Долю поєдинку вирішив єдиний забитий м’яч. Вдвічі прикріше через те, що підопічні Андрія Фартушняка та Олександра Стужука пропустили на останній хвилині матчу.

- Була рівна гра, емоції іноді зашкалювали, - поділився враженнями старший тренер ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Іщенко. – На полі було багато боротьби, а власне, футболу, мало. Фактично за всю гру у «Шахтаря» було два напівмомента та два у «Динамо». На жаль, долю зустрічі вирішила прикра випадковість. Пішла довга подача до штрафного майданчика, наш воротар вважав, що м’яч йде за ворота, але через сильний вітер він завис у повітрі, голкіпер не вийшов з воріт, і це призвело до голу. Щойно динамівці розіграли м’яч у центрі поля, арбітр сповістив про закінчення гри. Об’єктивно кажучи, ні ми, ні «Шахтар» на перемогу не награли. Також гра показала, що у нас є певні проблеми в організації гри, і ми працюватимемо над ними.

- Ми здорово почали, одразу мали два гольових момента, які, на жаль, не реалізували, а далі була рівна гра з обох сторін, - сказав після матчу наставник «Динамо» U-14 Андрій Фартушняк.

Вища ліга ДЮФЛУ. 14-й тур

«Шахтар» U-14 - «Динамо» U-14 – 1:0 (0:0)

«Динамо»: Кочерга, Бенедюк, Басок, Чубатий, Єременко, Хотяшов (Александров, 48), Ганжола, Царенко (Мельниченко, 43), Фернандо, Давлатов (Буханчук, 46), Горбач.

Гол: (69).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер