ДЮФЛ. 5-й тур. «Динамо» U-14 вдома розписало бойову нічию з «Дніпром»

ДЮФЛ. 5-й тур. «Динамо» U-14 вдома розписало бойову нічию з «Дніпром»

Свій матч провела і молодша академічна група «Динамо» U-14 (футболісти 2005-го року народження). Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського у напруженому домашньому матчі з «Дніпром» зіграли внічию 3:3. Тричі суперник виходив уперед та тричі нашій команді вдавалося відігратися, причому забивали команди по черзі.

Динамівці пропустили першими після помилки воротаря на виході, коли після подачі до штрафного майданчика динамівців воротар пролетів повз м’яча, той потрапив до гравця суперника, після чого влетів у порожні ворота. Незабаром господарі зрівняли рахунок: Зоренко скористався хорошою передачею урозріз та реалізував вихід сам на сам із воротарем.

До другого взяття воріт нашої команди призвела неузгодженість дій захисників, які поступилися один одному правом зіграти в мяч, і суперник удруге забив у порожні ворота. У другому таймі кияни ще раз зрівняли рахунок: після флангової атаки та передачі на дальню стійку Микитюк увірвався до штрафного майданчика та замкнув дальню стійку. Третій м’яч наші хлопці пропустили ледь не з центру поля після того, як дніпряни виконали штрафний удар із району півкола біля центральної лінії. Гравець суперника із 40-ка метрів пробив у сторону воріт, наш воротар невдало залишив свої володіння, м’яч пролетів повз нього, ніхто з партнерів не заважав, і він залетів у сітку. Незабаром після подачі кутового на лінію штрафного майданчика Грохольський завдав удару зльоту та встановив остаточний рахунок.

Загалом, «Дніпро» завдав по воротах киян чотири удари і забив три м’ячі, до яких призвели грубі помилки нашого воротаря та захисників. Динамівці ж ще мали кілька моментів, зокрема не реалізували вихід сам на сам.

Вища ліга ДЮФЛУ. 5-й тур

«Динамо» U-14 - «Дніпро» U-14 – 3:3 (1:2)

«Динамо» (стартовий склад): Косач, Балаба, Сизонюк, Цілик, Білоконь, Михалів, Бойченюк, Могилевець, Грохольський, Ванда, Зоренко.

На заміну виходили: Гринчук, Гаджимурадов, Дзень, Прокопенко, Микитюк.

Голи у складі «Динамо»: Зоренко, Микитюк, Грохольський.

Свій наступний матч «Динамо» (U-14) проведе в суботу, 13-го жовтня, коли в рамках календарного 6-го туру вирушить у гості до сумської «Барси».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер