ДЮФЛ. 3-й тур. «Динамо» U-15 не змогло здобути очки у матчі із «Шахтарем»

ДЮФЛ. 3-й тур. «Динамо» U-15 не змогло здобути очки у матчі із «Шахтарем»

Команда Віктора Мороза та Андрія Фартушняка поступилася з рахунком 1:4.

Доля зустрічі була вирішена вже у першому таймі. Господарі організували стартовий натиск на ворота киян, в одному з епізодів навіть знадобилася допомога лікарів нашому воротарю Ісадченку. З кількома атаками динамівці впоралися, але на 7-й хвилині Мурадян, залишившись без опіки, зумів послати м’яч по недосяжній для нашого голкіпера траекторії, вивіши свою команду вперед.

А ще через кілька хвилин подвоїв перевагу Пушкарьов, якого партнери довгим діагональним пасом вивели до воріт по правому флангу, і він, трохи змістившись у центр, послав м’яч низом точно у дальній кут воріт.

Після цього гра дещо заспокоїлася, спалахуючи окремими небезпечними моментами, поки у середині тайму після чергової стрімкої атаки Пушкарьов отримав м’яч та знову відправив його у дальній кут, довівши рахунок до великого. Одразу момент мав Мурадян, але головою трохи не влучив у площину воріт. Динамівці змогли відповісти ударом Царенка, який нейтралізував воротар, та сильним, перспективним «пострілом» Горбача, якому трохи не вистачило влучності.

Другий тайм активніше розпочали кияни, притиснувши донеччан до їхніх воріт, але реальних можливостей для взяття воріт було небагато. Мабуть, найперспективніша з них утворилася, коли динамівці заробили стандарт поблизу від лінії штрафного майданчика, трохи правіше центру, але Єременко влучив у стінку. Не соромилися йти вперед «гірники», та в обороні наша команда діяла злагоджено.

Скоротити відставання у рахунку мав усі шанси Давлатов, але після його удару воротар зміг кінчиками пальців дістати м’яч і перевести його на кутовий. А після подачі від кутової позначки сфера лише дивом розминулася із дальньою хрестовиною. У наступній атаці гості таки досягли свого: удар Пухтєєва прийняла на себе поперечина, а першим на добиванні опинився Давлатов, який і спрямував м’яч у сітку.

Надалі перевага була у нашої команди, загрози воротам суперника з’являлися як після стандартних положень, так і з гри. Але на останній хвилині ігрового часу кияни пережили ще одну неприємність: опинившись, без нагляду, Пушкарьов пройшов правим флангом та вразив дальній кут, оформивши хет-трик.

Вища ліга ДЮФЛУ. 3-й тур

«Шахтар» U-15 - «Динамо» U-15 – 4:1 (3:0)

22.09.2018. смт. Щасливе, стадіон «Княжа-Арена»

«Шахтар» (стартовий склад): 1. Барченко, 2. Чуйко, 3. Христенко, 4. Удод, 5. Булеза, 6. Лосенко, 7. Пушкарьов, 8. Глущенко, 9. Мурадян, 10. Яременко, 11. Борисенко.

«Динамо»: 1. Ісадченко (12. Кочерга, 36), 8. Бенедюк (20. Фернандо, 26), 7. Філатов, 13. Чубатий (6. Пухтєєв, 23), 2. Єременко, 4. Ганжола (15. Александров, 60), 18. Мельниченко, 5. Царенко (к), 9. Слесар, 10. Давлатов, 11. Горбач.

Голи: Мурадян (7), Пушкарьов (11, 23, 70) – Давлатов (58).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер