ДЮФЛ. 3-й тур. «Динамо» U-14 на виїзді поступилося «Шахтарю»

ДЮФЛ. 3-й тур. «Динамо» U-14 на виїзді поступилося «Шахтарю»

Свій матч провела і молодша академічна група «Динамо» U-14 (футболісти 2005-го року народження). Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського у виїзному матчі з донецьким «Шахтарем» поступилися 0:2. Обидва м’ячі були забиті у другій половині зустрічі.

З перших хвилин на полі було багато боротьби та дрібних порушень правил. Після стартового натиску «Шахтаря», удару по воротах та кількох проходів динамівці перехопили ініціативу та організували кілька небезпечних атак, на завершенні яких опинялися Зоренко та Грохольський, але акцентованих ударів по воротах не виходило. Нарешті, Зоренко здорово пробив у дальній кут – воротар у стрибку вибив м’яч, а Грохольський трохи не встиг на добивання. Одразу ж Артем вже сам опинився на ударній позиції, але трохи не пощастило. На хороший простріл зліва не відгукнувся Гаджимуредов.

Через кілька хвилин вже Косачу довелося вступати у гру, переводячи м’яч на кутовий після удару зі штрафного. А ближче до завершення тайму наш голкіпер забрав м’яч після удару Рябця, який пройшов до воріт по центру. Словом, перший тайм вийшов достатньо бойовим та напруженим.

У другому таймі події розвивалаися за схожим сценарієм. Команди діяли зважено та організовано. «Шахтар» освіжив свою гру кількома замінами, але гостріші моменти виникали у киян. Зокрема, хорошого удару з-за меж штрафного майданчика завдав Бойченюк – воротар впорався.

Пізніше серію замін провели і кияни, біля чиїх воріт також часом було неспокійно. У результаті футболіст донеччан скористався непорозумінням наших захисників і воротаря та перекинув останнього. Одразу ж Кузнецов мав нагоду зрівняти рахунок, але з-за меж штрафного майданчика завдав удару вище воріт. Натомість наша команда пропустила ще раз, коли динамівці дозволили супернику завдати удару із позиції трохи лівіше центру штрафного майданчика.

Вища ліга ДЮФЛУ. 3-й тур

«Шахтар» U-14 - «Динамо» U-14 – 2:0 (0:0)

22.09.2018. смт. Щасливе, стадіон «Княжа-Арена»

«Шахтар» (стартовий склад): 1. Семенчук, 2. Сирота, 3. Полудняк, 4. Гетьман, 5. Огарков, 6. Янович, 7. Деркач, 8. Башмарин, 9. Мажинський, 10. Ткаченко, 11. Рябець.

«Динамо»: 12. Косач, 17. Цілик (6. Жовтенко, 28), 18. Сизонюк (19. Ванда, 67), 3. Балаба (к), 14. Білоконь, 26. Михалів (15. Григораш, 53), 7. Бойченюк (20. Гусєв, 67), 9. Могилевець (8. Микитюк, 45), 4. Гаджилуредов (5. Кузнецов, 53), 11. Грохольський, 10. Зоренко (2. Дзень, 51).

Голи: Князєв (62, 66).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер