ДЮФЛ. 10-й тур. «Динамо» U-17 на виїзді впевнено перемогло ДЮСШ «Металург»

ДЮФЛ. 10-й тур. «Динамо» U-17 на виїзді впевнено перемогло ДЮСШ «Металург»

Найстарша академічна група «Динамо» U-17 на виїзді зустрічалася із запорізькою ДЮСШ «Металург». Підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна з перших хвилин заволоділи ініціативою і скоро Сологуб заробив досить небезпечний стандарт поблизу штрафного майданчика суперника. Його виконав Глушач, спрямувавши м’яч у площину воріт, але вийшло по центру, і воротар спокійно забрав м’яч. Ще кілька атак нашої команди змогли нейтралізувати захисники, а з ударом Ісадченка із меж штрафного майданчика впорався воротар. В одному з моментів прикру травму отримав Блізніченко, і змушений був залишити поле ще у першому таймі. Перспективний штрафний удар виконав Ісадченко, але воротар знову опинився на місці. А після «пострілу» у дальній кут у виконанні Гладковського м’яч зовсім трохи розминувся із дальньою стійкою.

Словом, динамівці багато комбінували, проводячи атаки на будь-який смак, але запорожці чітко та злагоджено діяли в обороні, не підпускаючи киян занадто близько до свої воріт і лише зрідка переходячи на половину поля динамівців. Нарешті, незадовго до свистка на перерву наша команда досягла свого: скориставшись помилкою захисника, Глушач перехопив м’яч та сам пробив по воротах, голкіпер зреагував, відбивши м’яч, але першим ним заволодів Велетень, який своєю можливістю скористався сповна, змусивши голкіпера капітулювати. А ще через кілька хвилин господарі були змушені фолити проти Гладковського. Пенальті взявся виконувати сам постраждалий, з першої спроби переграти воротаря йому не вдалося, але після добивання м’яч все ж опинився у сітці.

Другий тайм активніше розпочали запоріжці, але, на жаль, часто ця активність виходила за межі правил та переходила у відверту грубість. Зіткнення ледь не завершилися травмами наших гравців, а футболісти «Металурга» отримали від арбітра заслужені жовті картки.

Досить швидко наша команда відсунула гру від власних воріт та перейшла у позиційний наступ. Гості більше та краще володіли м’ячем, поступово просуваючись все ближче до володінь «Металурга». Хороший, потужний удар вийшов у Гладковського майже з лінії штрафного майданчика, але м’яч став здобиччю воротаря. Взагалі, у ці хвилини Леон часто опинявся у центрі подій. Ще в одному з епізодів він ледь не скористався незлагодженістю дій захисників, перехопивши м’яч, але в останній момент його у нього з-під ніг вибив воротар, який вчасно залишив свої володіння. Хороші забігання та простріли робили Вівчаренко та Велетень, на протилежному фланзі був активним Голоколосов. Гра дозволяла динамівцям діяти спокійно та впевнено, і за п’ять хвилин до фінального свистка Гладковський зняв усі питання про переможця, красивим ударом із меж штрафного майданчика перекинувши воротаря та встановивши остаточний рахунок 0:3.

Вища ліга ДЮФЛУ. 10-й тур

ДЮСШ «Металург» U-17 - «Динамо» U-17 – 0:3 (0:2)

«Динамо»: 57. Слуцький, 29. Забарний, 4. Гук, 55. Вівчаренко (к), 6. Кузик, 11. Глушач (10. Желізняк, 86), 17. Бражко, 21. Сологуб (8. Рязанцев, 46), 97. Блізніченко (20. Велетень, 20; 14. Козленко, 73), 9. Ісадченко (5. Голоколосов, 70), 33. Гладковський.

Голи: Велетень (37), Гладковський (44, 85).

На 44-й хвилині Гладковський не реалізував пенальті (воротар).

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-17 проведе у середу, 7-го листопада, коли в рамках перенесеного матчу 6-го туру вдома прийматиме київську ДЮСШ-15.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер