ДЮФЛ. 10-й тур. «Динамо» U-16 на виїзді розійшлося миром із ДЮСШ «Металург»

ДЮФЛ. 10-й тур. «Динамо» U-16 на виїзді розійшлося миром із ДЮСШ «Металург»

Матч складався непросто для нашої команди. Впоравшись зі стартовим натиском динамівців, господарі провели досить перспективну атаку, але після прострілу з флангу Фастов забрав м’яч. У складі киян моменти для взяття воріт мав Демиденко, але трохи не влучив у площину, а також на ударну позицію виходив Закружний, але воротар вчасно з ним зблизився та ліквідував загрозу.

Мабуть, найреальніший момент вийти вперед запорожці мали після того, як Опанасенко сфолив проти Фоменка у безпосередній близькості до власних воріт. Войшков виконав стандарт майже з лінії штрафного майданчика, цілив у ближній кут, який захищала стінка, та послав м’яч трохи вище хрестовини. Згодом ще один небезпечний момент біля наших воріт виник після подачі кутового, але замкнути навіс головою ніхто із запорожців не зміг.

У цілому, на полі йшла рівна боротьба, команди почерзі перехоплювали ініціативу на певний час, але реальних моментів біля обох воріт було небагато. Динамівцям заважали втрати м’яча та прийняття не завжди правильних рішень при розпорядженні м’ячем.

Другий тайм розпочався для нашої команди із неприємності: після подачі від кутової позначки атака продовжилася другим темпом, після метушні у штрафному майданчику м’яч відскочив до Ширяєва, і той пробив по центру повз Фастова, вивівши свою команду уперед. Одразу ж біля протилежних воріт вже воротарю господарів довелоя рятувати свою команду, переводячи м’яч на кутовий. Кияни активізувалися, провели кілька гострих атак і навіть влучили у поперечину, але ні простріли Закружного, ні прориви флангом Міщенка відчутної вигоди нашій команді не принесли. «Металург» більше уваги зосередив на обороні, а кияни посилили тиск на ворота господарів, притиснувши їх до своїх воріт. Після хорошого прострілу справа у виконанні Богдана Міщенку не вистачило кількох сантиметрів, щоб на швидкості замкнути дальню стійку.

Втім, скоро наша команда була винагороджена за старання: Попов, який щойно вийшов на заміну чудовою передачею вивів до воріт Богдана, і Антон невідпорним ударом вразив ближній кут, зрівнявши рахунок. Відчувши впевненість у своїх силах, кияни з подвійною енергією пішли вперед, щоб здобути перемогу. Останні хвилини наша команда провела біля чужих воріт, але запоріжці змогли всією командою відзахищатися та зберегти нічийний результат.

Вища ліга ДЮФЛУ. 10-й тур

ДЮСШ «Металург» U-16 - «Динамо» U-16 – 1:1 (0:0)

«Динамо»: 1. Фастов, 15. Опанасенко (3. Пусь, 65), 28. Король (30. Попивняк, 70), 23. Міщенко, 77. Закружний, 11. Демиденко (8. Березанський, 41), 17. Хрипчук, 20. Мазур (12. Гурманчук, 41), 4. Боль (к), 27. Осадець (7. Попов, 64), 99. Богдан.

Голи: Ширяєв (44) – Богдан (67).

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-16 проведе у середу, 14-го листопада, коли в рамках календарного 11-го туру вдома прийматиме донецький «Шахтар». Це буде заключний матч команди в осінній частині сезону.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер