»Динамо» – «Закарпаття»: а судді хто?

»Динамо» – «Закарпаття»: а судді хто?

На поєдинок 28-го туру Епіцентр-Чемпіоната України, в якому зійдуться «Динамо» та ужгородське «Закарпаття», Комітет арбітрів ФФУ призначив суддівську бригаду на чолі з 41-річним львів’янином Орестом Шмигельським. Він є арбітром першої категорії, із 2002 року працюючи на матчах команд вищої ліги.

У нинішньому сезоні в якості головного арбітра Шмигельський працював на 13-ти матчах елітного дивізіону, зокрема на двох за участю «Динамо»: у 10-му турі підопічні Валерія Газзаєва обіграли у столичному дербі «Оболонь» (2:1), а в 17-му турі на виїзді у драматичній боротьбі зломили опір сімферопольської «Таврії» (3:2).

На допомогу Шмигельському призначені асистент арбітра національної категорії Геннадій Литвинов з Луганська, а також асистент арбітра першої категорії Володимир Володін, який представляє Херсон. В якості резервного арбітра за матчем «Динамо» – «Закарпаття» буде спостерігати арбітр національної категорії Володимир Сіренко iз Сімферополя.

Від Федерації футболу на суботній поєдинок делеговано Олексія Челишева (Севастополь). Обов’язки інспектора ФФУ покладені на екс-голову Комітету арбітрів Віктора Дерда, який представляє Іллічівськ.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер