Перша фотосесія команди Мунтяна

Перша фотосесія команди Мунтяна

На базі в Конча-Заспа пройшла завершальна частина фотосесії футболістів «Динамо» в першій частині сезону 2008/09. Цього разу в ній брав участь молодіжний склад команди. Незважаючи на те, що фотографування проходило після півторагодинного тренування, гравці швидко привели себе в порядок і були в доброму гуморі, раз по раз жартуючи один над одним з приводу зачісок, форми і т.д. Нові фотографії, як командна, так і окремо кожного гравця і тренера, будуть використані в клубних ЗМІ.

Відзначимо, що фотосесія стала першою для Володимира Мунтяна в якості наставника молодіжного складу «Динамо». Після заходу він розповів про свою роботу в команді:

- В цілому, своєю роботою я задоволений, адже займаюсь улюбленою справою. Та й хлопці в нас хороші. Мені подобається, з якою пошаною й увагою вони ставляться до своєї справи. З великим бажанням ловлять кожне моє слово або жест. Мені це до душі. Ладнати з хлопцями – наш обов'язок. Звичайно, існують і деякі незручності. Наприклад, від них хотілося бачити швидшого зростання. На жаль, упущення були під час навчання в ДЮФШ. Особливо це стосується їхнього технічного арсеналу, який необхідний для прогресу. Подивимося, чи вдасться нам ліквідувати ці «пропуски» за відведений час. Особисто я налаштований оптимістично.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер