Перше тренування молодіжного складу

Динамівські команди поступово починають підготовку до весняної частини сезону. Слідом за «Динамо-2», яке готується до участі в Кубку Співдружності, в понеділок вийшла з відпустки молодіжна команда «Динамо». Хлопці зібралися на базі на перше тренування, більшу частину якого склала пробіжка.

У середині січня резервістам належить узяти участь у турнірі видатного в минулому динамівського воротаря Олега Макарова, матчі якого пройдуть на полях Києва та області. За словами наставника команди Володимира Мунтяна, найближчого дня його підопічні працюватимуть у режимі одноразових тренувань, а 15-го січня проведуть перший поєдинок у рамках турніру. Враховуючи тимчасове обмеження, хлопці набиратимуть форму вже по ходу ігор.

6-го лютого команда вирушить на двотижневий підготовчий збір на Кіпр. У його рамках резервісти «Динамо» візьмуть участь у турнірі з достатньо сильними суперниками, а також проведуть три контрольні гри. Останній тиждень перед стартом у другій частині молодіжної першості (26 лютого з «Кривбасом») підопічні Володимира Мунтяна готуватимуться в Києві.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер