До уваги представників ЗМІ! (оновлено)

До уваги представників ЗМІ! (оновлено)

Шановні колеги!

Пропонуємо до вашої уваги розклад заходів для преси напередодні матчу 1/16 фіналу Кубка УЄФА «Динамо» (Київ, Україна) – «Валенсія» (Іспанія), який відбудеться 18-го лютого о 19:00 на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

17-го лютого о 17:00 на тренувальній базі ФК «Динамо» (Київ) в Конча-Заспі (конференц-зал, 3-й поверх) розпочнеться передматчева прес-конференція за участю головного тренера Юрія Сьоміна та одного з гравців команди. Також в рамках прес-конференції відбудеться презентація новачка команди – Гільєрме. Після цього, з 17:30, представники ЗМІ запрошуються на тренування динамівців (відкриті перші 15 хвилин). Відзначимо, що видача акредитацій на гру відбудеться 17-го лютого в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського з 15.00 до 16.00.

Команда і офіційна делегація «Валенсії» прибувають до аеропорту «Бориспіль» чартерним рейсом з Валенсії 17-го лютого о 13:40 і будуть мешкати в готелі «Хаятт». Передматчева прес-конференція головного тренера Унаї Емері розпочнеться о 18.30 в конференц-залі стадіону «Динамо», а за півгодини на поле стадіону іспанці вийдуть на тренування. Для преси відкриті перші 15 хвилин.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер