»Динамо» – «Таврія»: судді зі Львову

»Динамо» – «Таврія»: судді зі Львову

Комітет арбітрів ФФУ оголосив призначення арбітрів на матч 2-го туру чемпіонату України між «Динамо» і сімферопольською «Таврією».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Грисьо зі Львову, який відзначив 15 липня 35-й день народження. Займається суддівством із 1995-го року, а в 2000-му вийшов на професійний рівень, почавши обслуговувати поєдинки другої вітчизняної ліги. З 2008-го року залучається до обслуговування матчів прем’єр-ліги.

Відзначимо, що в минулому сезоні Грисьо відпрацював на одному матчі за участю нашої команди, коли «Динамо» в рамках 24-го туру програло на виїзді «Кривбасу» з рахунком 1:2. Цього сезону шляхи львів’янина і «Динамо» також уже перетиналися – на матчі 1-го туру з одеським «Чорноморцем» Юрій виконував обов’язки резервного арбітра.

Функції асистентів покладені на земляків головного рефері – асистентів арбітра першої категорії Віктора Кравченка й Анатолія Філевича. Резервним арбітром на матчі буде працювати арбітр першої категорії Олександр Дердо з Іллічівська.

За організацією матчу і роботою бригади арбітрів стежитимуть делегат ФФУ Стефан Решко (Київ) та одеський інспектор ФФУ Валерій Лисенко.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер