»Динамо» – «Таврія»: суддівські призначення

»Динамо» – «Таврія»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 2-го туру чемпіонату України між «Динамо» і сімферопольською «Таврією».

Арбітром у полі призначено 45-річного Ігоря Покідька (національна категорія) з Полтави. Зайнятися суддівством полтавчанин прийняв рішення в 1993 році, а з 2004-го року обслуговує поєдинки вищої ліги чемпіонату України.

У попередньому сезоні Покідько відпрацював на 13-ти поєдинках елітного дивізіону, в тому числі у трьох з них зафіксувавши перемоги «Динамо» - над «Кривбасом» (3:1), «Зорею» (2:0) і «Чорноморцем» (1:0).

Допомагати головному рефері будуть асистент арбітра національної категорії Олександр Корнійко з Миргорода і асистент арбітра першої категорії Олександр Матяш, який представляє Полтаву. Обов’язки четвертого судді покладено на арбітра національної категорії Євгена Геренду (Калуш).

За організацією поєдинку простежить делегат ФФУ Віктор Наскалов з Мукачева, а роботу бригади арбітрів оцінюватиме інспектор ФФУ Ярослав Грисьо (Львів).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер