»Динамо» – «Сток Сіті»: арбітри з Румунії

»Динамо» – «Сток Сіті»: арбітри з Румунії

Комітет арбітрів УЄФА визначився із кандидатурами суддів, які будуть обслуговувати матчі 1-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Матч «Динамо» зі «Сток Сіті», який відбудеться 15 вересня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, буде обслуговувати румунська бригада арбітрів на чолі з 31-річним Овідіу Аліном Хатеганом (Ovidiu Alin Hategan). На початку 2011-го року румун увійшов до другої групи арбітрів ФІФА, до цього обслуговуючи в основному матчі юнацьких збірних.

У послужному списку Хатегана є й зустрічі за участю українських команд. У жовтні 2009-го року румунський арбітр відсудив два поєдинки відбіркового турніру до Євро-2010 (U-19) за участю «жовто-синіх» – проти Чорногорії (1:1) та Швеції (1:0). На клубному рівні в активі Овідіу один матч за участю представника України в нинішньому сезоні, коли львівські «Карпати» в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи на виїзді переграли ірландський «Сент-Патрикс» (3:1).

Допомагати Хатегану будуть його співвітчизники – Золтан Шекелі (Zoltan Szekely) та Октавіан Совре (Octavian Sovre). За порядком у штрафному майданчику будуть стежити додаткові асистенти арбітра – Александру Дан Тудор (Alexandru Dan Tudor) та Іштван Ковач (Istvan Kovacs). Функції резервного арбітра виконає Сербастьян Колтеску (Serbastian Coltescu).

За організацією матчу простежить французький делегат УЄФА Ролан Кокар (Roland Coquard), а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Гай Готалс (Guy Goethals) із Бельгії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер