»Динамо» – «Шахтар»: суддівські призначення

»Динамо» – «Шахтар»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка буде обслуговувати центральний матч 27-го туру Епіцентр-Чемпіонату України між «Динамо» та донецьким «Шахтарем», який відбудеться в неділю, 1 травня.

Суддя в полі – арбітр ФІФА Юрій Можаровський зі Львова. Обслуговуванням футбольних матчів у якості арбітра Можаровський зайнявся в 1995 році, а на професійний рівень вийшов у 1999 році. До матчів елітного дивізіону залучається з 2007 року.

У нинішньому сезоні на рахунку Можаровського десять матчів елітного дивізіону, в тому числі і два за участю «Динамо»: в 9-му турі «біло-сині» на домашньому стадіоні впевнено переграли запорізький «Металург» (2:0), а в 22-му турі на виїзді нічого не змогли протиставити «Дніпру» (0:1).

Допомагати Можаровському в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра національної категорії Сергій Возняк (Миколаїв) та асистент арбітра першої категорії Володимир Володін із Херсона. Функції резервного виконає арбітр ФІФА Андрій Шандор, який, як і головний, представляє Львів. Робота арбітрів буде оцінена харківським інспектором ФФУ Володимиром Петровим.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер