Час і місця проведення спарингів в Австрії

Час і місця проведення спарингів в Австрії

Як ми вже повідомляли, на навчально-підготовчому зборі, який упродовж двох тижнів буде проходити в Австрії, у тренувальній програмі «Динамо» заплановане проведення чотирьох спарингів.

Стали відомі час початку матчів та місця їхнього проведення. Пропонуємо цю інформацію до вашої уваги.

21 червня (вівторок) першим суперником «Динамо» на зборі в Австрії стане віце-чемпіон Словаччини – «Сениця». За взаємною домовленістю між командами поєдинок буде складатися з двох таймів по 35 хвилин кожен. Матч пройде в містечку Штанс (початок о 19:00, тут і далі вказується київський час).

24 червня (п’ятниця) «Динамо» зустрінеться з представником другої німецької бундеслиги – «Алеманія» з Аахена. Із німцями підопічні Юрія Сьоміна зіграють у містечку Йєнбах, початок о 19:00.

28 червня (вівторок) «біло-сині» будуть протистояти представнику турецької суперліги – «Манісаспор». Суперників прийматиме містечко Аксамс, початок контрольного матчу о 19:30.

Завершувати австрійський збір «Динамо» буде матчем із румунською «Астрою». Спаринг пройде 1 липня (п’ятниця) в містечку Телфс, де, власне, і розмістилася динамівська делегація, початок о 13:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер