Суперники «Динамо»: домашнє фіаско «Порту»

Суперники «Динамо»: домашнє фіаско «Порту»

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів провели поєдинки національних чемпіонатів з різним успіхом.

«Порту» – «Лейшоєш» – 2:3

«Порту»:
Нуну, Сапунару (Маріано Гонсалес, 64), Роландо, Бруну Алвеш, Ліно (Кандейяш, 32), Рауль Мейрелеш, Томаш Кошта, Лучо Гонсалес, Халк, Лісандро Лопес, Кристіан Родригес (Фаріас, 75).

Голи: Лучо Гонсалес (36, пен.), Лісандро Лопес (61) – Бруну Чину (3), Брага (29, 79).

У «Порту» слідом за домашньою поразкою від «Динамо» в Лізі чемпіонів прийшло фіаско на своєму полі в рамках чемпіонату. «Лейшоєш» вдало виступає в нинішньому чемпіонаті, і перед звітним туром йшов у турнірній таблиці слідом за «Порту». Вже на 3-й хвилині гості відкрили рахунок, а під кінець півгодини подвоїли перевагу. На 36-й хвилині за порушення правив проти Халка суддя призначив пенальті, який бездоганно виконав капітан команди Лучо Гонсалес.

Коли в середині другого тайму Лісандро Лопесу вдалося зрівняти рахунок, здавалося, що господарі все ж таки зможуть дотиснути амбітного суперника. Насправді ж сталося навпаки – точний обвідний удар Браги приніс «Лейшоєшу» перемогу над чемпіоном і лідерство в турнірній таблиці.

«Вест Хем» – «Арсенал» – 0:2

«Арсенал»:
Альмунія, Ебуе, Галлас, Сильвестр, Кліші, Уолкотт (Адебайор, 67), Фабрегас, Сонг, Насрі (Діабі, 67), Бендтнер, ван Персі (Санья, 90).

Голи: Фобер (75, автогол), Адебайор (90).

Лондонське дербі проходило в традиційній упертій боротьбі. «Арсенал» приклав немало зусиль для того, щоб перемогти «Вест Хем». Розбазаривши всі свої моменти, «каноніри» відкрили рахунок лише завдяки рикошету – після удару Адебайора, який вийшов на заміну, м'яч у свої ворота переправив Фобер. А на останній хвилині вже Еммануель забив без допомоги суперника, реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем.

«Фенербахче» – «Бурсаспор» – 5:2

«Фенербахче»:
Волкан Демірел, Гекхан Генюл, Лугано, Еду, Роберто Карлос, Семіх Шентюрк (Дейвид, 77), Хосіко (Алі Білгін, 63), Сельчук Сахин, Угур Борал, Алекс (Мальдонадо, 85), Гуїза.

Голи: Лугано (6), Угур Борал (50), Еду (67), Алекс (75), Дейвид (90) – Родригес (80), Бекир Озан (88).

Стамбульський «Фенербахче» реабілітувався перед рідними вболівальниками за домашню поразку від лондонського «Арсеналу», розгромивши в черговому турі чемпіонату «Бурсаспор». Вже на 6-й хвилині Дієго Лугано відкрив рахунок, замкнувши навіс Алекса з кутового. Мінімальний рахунок тримався до початку другого тайму, коли Угуру Боралу вдалося подвоїти рахунок.

Незабаром Еду і Алекс довели рахунок до розгромного, після чого «канарейки» заспокоїлися. Суперник не забарився цим скористатися, скоротивши різницю в рахунку до двох м'ячів. Але Дейвид вже в доданий час реалізував вихід віч-на-віч, тим самим встановивши остаточний рахунок. Після цієї перемоги «Фенербахче» посідає 9-е місце і має в активі 12 очок, поступаючись лідеру, «Бешикташу», шістьма пунктами.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер