Медобстеження перед першим тренуванням

Перша зустріч гравців «Динамо» після зимових канікул відбулася в середу вранці у столичній клініці «Борис». Перш ніж розпочати підготовку до другої частини сезону безпосередньо на футбольному полі, динамівці мають пройти повне медобстеження, а перший вихід на зелений газон відбудеться в Ізраїлі, куди команда вирушить 15 січня.

Поглиблений медогляд команда проводить у два етапи. Сьогодні лікарські кабінети відвідали українці, а на завтра запланований візит іноземців. Додатковий день відпочинку легіонерам тренерський штаб надав у зв'язку з тривалими і непростими (у зв'язку з погодними умовами) перельотами з інших країн та континентів.

До клініки, розташованої в районі Позняків, динамівці почали з'їжджатися о 9-й ранку. По черзі гравці заходили до кабінетів невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, лора. Зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця. Також здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані. Першим прибув Шовковський, за годину пройшовши всіх лікарів. Далі пішла молодь на чолі з Ярмоленком та Кравцем, а також Дедечко та Бойко, які повернулися з оренди. У доброму гуморі перебували Несмачний та Гусєв, а також Ель Каддурі, який відновився після травми. Бадр вирішив не відкладати на завтра те, що можна зробити вже сьогодні.

Гравці тепло вітали один одного, згадували приємні моменти нещодавнього відпочинку, ділилися останніми новинами зі світу футболу. Докладні інтерв'ю читайте найближчим часом на клубному сайті ФК «Динамо».

А докладнішу інформацію про плани підготовки до весняної частини сезону, суперників у контрольних матчах і потенційних новачків наставник «Динамо» Валерій Газзаєв розповість у четвер опівдні на спеціально зібраній прес-конференції.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер