»Динамо» – «Металург» З: суддівські призначення

»Динамо» – «Металург» З: суддівські призначення

Стали відомі арбітри, які будуть обслуговувати матч завершального туру Епіцентр-Чемпіонату України, в якому «Динамо» на своєму полі прийматиме запорізький «Металург».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Андрій Шандор зі Львова. Шандор народився 5 січня 1966 року, а в 1992 році зайнявся суддівством на професійному рівні. Поєдинки вищої української ліги обслуговує з 2000-го року, арбітр ФІФА – з 2002-го року.

У нинішньому сезоні львів’янин не обслуговував матчі за участю «Динамо» чи «Металурга» в рамках чемпіонату. А ось у національному Кубку підопічні Валерія Газзаєва зустрічалися із Шандором – саме львів’янин зафіксував перемогу «Динамо» в Харкові над місцевим «Металістом» у 1/8 фіналу. Не найкращі спогади від того поєдинку у бразильця Жерсона Маграо, вилученого з поля на останніх хвилинах.

Допомагати Шандору в майбутньому поєдинку будуть представники Тернополя – асистент арбітра першої категорії Андрій Мотика та асистент арбітра національної категорії Едуард Карапетян. Функції резервного виконає арбітр першої категорії Юрій Грисьо зі Львова, який тричі обслуговував матчі за участю «Динамо» в нинішньому сезоні в якості головного рефері.

За організацією поєдинку простежить київський делегат ФФУ Володимир Трошкін, а роботу арбітрів оцінить інспектор ФФУ Володимир П’яних із Донецька.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер