»Динамо» – «Металург» Д: а судді хто?

Стала відома бригада суддів, яка обслуговуватиме матч 6-го туру чемпіонату України з футболу, в якому зустрічаються «Динамо» і донецький «Металург».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році. На найвищому вітчизняному рівні відпрацював на 40 матчах.

Цього сезону одесит не обслуговував матчі за участю «Динамо» чи «Металурга». В минулому чемпіонаті Швецов відпрацював на двох домашніх поєдинках нашої команди – із запорізьким «Металургом» (2:0) і «Карпатами» (4:0).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистент арбітра національної категорії В’ячеслав Валуєв (Запоріжжя) та асистент арбітра ФІФА Олександр Войтюк із Бердянська. Резервним арбітром на поєдинок призначений представник Луганська, арбітр першої категорії Михайло Родіоненко.

Стежити за організацією матчу, а також оцінювати роботу арбітрів будуть делегат ФФУ киянин Стефан Решко та інспектор ФФУ Володимир Петров (Харків) відповідно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер