»Динамо» – «Металург» Д: суддівські призначення

»Динамо» – «Металург» Д: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на матч 5-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» прийматиме на своєму полі донецький «Металург».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Олександр Дердо з Іллічівська. Олександр народився 3 лютого 1979 року, син колишнього глави суддівського комітету ФФУ Віктора Дерда. Зайнятися суддівством вирішив у 1997 році, на професійному рівні дебютував уже через чотири роки, а до обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2007 року.

У нинішньому чемпіонаті Олександр працював на одному матчі елітного дивізіону, зафіксувавши виїзну перемогу «Севастополя» над «Арсеналом». У попередньому сезоні в активі Дерда 12 матчів у рамках Прем’єр-ліги, в тому числі два за участю «Динамо» – команда Валерія Газзаєва здобула домашню перемогу над «Іллічівцем» (3:1) та виїзну в поєдинку із «Зорею» (2:0).

Допомагати Дерду на лініях будуть асистенти арбітра ФІФА – Олександр Войтюк (Запоріжжя) та харків’янин Олег Плужник. Функції резервного рефері на матчі будуть покладені на арбітра національної категорії Євгена Геренду з Калуша.

Функції делегата ФФУ буде виконувати Віктор Безрук із Луганська, а інспектора ФФУ – Валерій Авдиш (Сімферополь).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер