»Динамо» – «Металіст»: суддівські призначення

»Динамо» – «Металіст»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме матч 22-го туру Епіцентр-Чемпіонату України між «Динамо» та харківським «Металістом», який відбудеться в неділю, 28 березня.

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Можаровський зі Львова. Обслуговуванням футбольних матчів в якості арбітра Можаровський зайнявся в 1995 році, а на професійний рівень вийшов у 1999 році. До матчів елітного дивізіону залучається з 2007 року.

У нинішньому сезоні в активі Юрія вісім матчів чемпіонату України, в тому числі два за участі «Динамо». Обидва виїзних поєдинки завершилися внічию: у 5-му турі з полтавською «Ворсклою» і в 15-му – із запорізьким «Металургом» (0:0).

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра національної категорії– Микола Левко (Чернівці) та Василь Ольшанецький, який представляє Івано-Франківськ. Функції резервного судді покладено на арбітра національної категорії Ігоря Покідька з Полтави.

Делегатом ФФУ на матчі працюватиме полтавчанин Анатолій Дяченко, а за діями суддівської бригади уважно стежитиме інспектор ФФУ Василь Мельничук (Сімферополь).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер