»Динамо» – «Манчестер Сіті»: арбітри з Німеччини

»Динамо» – «Манчестер Сіті»: арбітри з Німеччини

Стала відома бригада арбітрів, яка призначена УЄФА для роботи на першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» – «Манчестер Сіті». Всі шестеро рефері представляють Німеччину.

Отже, арбітром у полі буде 42-річний Флоріан Майєр (Florian Meyer). Суддівством на професійному рівні Мейєр зайнявся в 1996 році, а вже в 2002 році отримав статус арбітра ФІФА. За цей період арбітр працював на 58 матчах у турнірах під егідою УЄФА, з них 17 – у Лізі Європи. Київські вболівальники футболу пам’ятають Мейєра за роботою в грудні 2008 року на матчі групового турніру Ліги чемпіонів «Динамо» – «Фенербахче» (1:0). Також рефері обслуговував єврокубкові поєдинки «Металіст» – «Сампдорія» та «Шахтар» – «Динамо» (Загреб), матч збірних України та Литви. Спільне в них – всі ігри завершилися перемогами команд з України.

Асистенти арбітра – Хольгер Хеншель (Holger Henschel) та Кристоф Борнгорст (Christoph Bornhorst). Асистенти арбітра за воротами – Марк Зеєманн (Marc Seemann) та Кристіан Дінгерт (Christian Dingert). Четвертий арбітр Бабак Рафаті (Babak Rafati).

Делегатом УЄФА на матч «Динамо» – «Манчестер Сіті» призначено Арно Саргсяна (Arno P. Sargsyan) з Вірменії, а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Кірос Георгіу (Kyros Georgiou), який представляє Кіпр.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер