»Динамо» вирушило до Іспанії

»Динамо» вирушило до Іспанії

Сьогодні вранці делегація «Динамо» вилетіла до Іспанії, де проведе завершальний навчально-тренувальний збір. Під керівництвом Валерія Газзаєва команда тренуватиметься в Марбельї протягом тижня – з 18-го до 25-го лютого.

В Іспанії тренерський штаб розраховує на 24 футболістів.

Воротарі: Шовковський, Богуш, Бойко.

Захисники: Алмейда, Бетао, Хачеріді, Єременко, Несмачний, Ель Каддурі, Маграо, Петров.

Півзахисники: Михалик, Вукоєвич, Гіоане, Гусєв, Нінкович, Гармаш, Юcсуф, Калитвинцев.

Нападники: Шевченко, Мілевський, Ярмоленко, Кравець, Зозуля.

Делегація «Динамо» розміститься в готелі «Gran Melia Don Pepe», який розташований у самому серці міста, на узбережжі Середземного моря. Примітно, що деякі футболісти після проведеного збору в Португалії не поверталися до Києва, і вже чекають на своїх партнерів у Марбельї.

Відзначимо також, що разом із командою вирушив на збір захисник Євген Хачеріді. Щоправда, тренуватися в загальній групі футболіст не зможе через рецидив травми коліна. Також головний тренер розраховує на Владислава Калитвинцева, для якого нинішній підготовчий період є першим в основному складі «Динамо». Відновив ушкоджений гомілкостоп Тіберіу Гіоане. Для румуна звітний збір буде першим у загальній групі взимку нинішнього року.

За сім днів перебування в Марбельї «Динамо» проведе два контрольних матчі з командами російської Прем'єр-ліги: 22-го лютого з московським «Локомотивом» і 23-го – проти пітерського «Зеніту».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер