ФК «Динамо» Київ та adidas відкрили фан-магазин

Відбулося відкриття першого й єдиного магазина фан-атрибутики ФК «Динамо» Київ, який чекає на своїх покупців біля центрального входу на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. Тепер на площі 95 м2 кожен уболівальник зможе придбати продукцію із символікою улюбленої команди.

Церемонія відкриття відбулася за участі президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Суркіса, футболістів команди Андрія Шевченка, Артема Мілевського і Тараса Михалика, а також Олексія Онищенка, менеджера зі спортивного маркетингу компанії adidas – технічного партнера клубу, який уже багато років розробляє і поставляє команді ігрову та тренувальну екіпіровку. adidas допомагав клубу й у створенні магазина для вболівальників. Компанія брала участь у розробці дизайн-проекту, оформленні магазина графікою, надала торгове устаткування і провела навчання персоналу.

Фан-магазин логічно продовжує концепцію спортивної культури багатьох поколінь уболівальників ФК «Динамо» Київ. Всередині все влаштовано так, щоб покупець зміг легко зорієнтуватися в різноманітності пропонованої продукції. Кваліфікований персонал із 5, а під час матчів – 7 людей готовий надати найдокладнішу консультацію і допомогти кожному вболівальнику обрати саме свою покупку. А обирати є з чого. У магазині представлена клубна екіпіровка (ігрова та тренувальна), сувенірна продукція, а з вересня 2010 року й ексклюзивна лінійка аксесуарів adidas для «Динамо» Київ (шарф, кепка, шапка).

«Успіхи і перемоги будь-якого футбольного клубу безпосередньо залежать не тільки від професіоналізму гравців, але й від підтримки вболівальників. Я вдячний мільйонам людей, які підтримують команду під час матчів! Спасибі вболівальникам за те, що вони надихають наших гравців синьо-білими прапорами не тільки на українських стадіонах, але й по всьому світу. Відкриваючи магазин, ми хотіли подякувати і порадувати наших численних уболівальників. Я сподіваюся, що нам це вдалося», - відзначив Ігор Суркіс.

Як зазначив представник adidas в Україні Олексій Онищенко: «Ми пишаємося співпрацею з футбольним клубом із такою видатною історією як «Динамо» Київ. Наша компанія вже має досвід відкриття магазинів для вболівальників команд з інших країн світу, тому я радий, що тепер і «Динамо» Київ входить до їхнього числа. Упевнений, що відкриття не тільки порадує існуючих, але й залучить нових прихильників команди, а також сприятиме розповсюдженню і підвищенню футбольної культури в нашій країні».

Прес-реліз adidas і ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер