»Динамо» – «Кривбас»: як це було

За часів проведення чемпіонатів незалежної України «Динамо» і «Кривбас» провели 35 матчів. Перевага на боці динамівців – 25 перемог, вісім нічиїх і лише дві поразки. Різниця м'ячів також вражаюча – 71:15.

Дебютний поєдинок команди провели 16 жовтня 1992 року. Той матч завершився нічиєю, а вже в другому колі «Кривбас» вперше виграв у «Динамо». На другу і поки що останню перемогу команді з Кривого Рогу довелося чекати тривалих 16 років – минулого сезону «Кривбас» на домашньому полі обіграв гостей з Києва з рахунком 2:1.

Найрезультативніший поєдинок було зафіксовано в сезоні 2001/2002 – в Кривому Розі «Динамо» виграло з рахунком 7:0. Найпопулярнішими підсумками є 1:0 (8 разів) і 2:0 (6 разів). У першому колі сезону 1996/1997 нападник «Динамо» Сергій Ребров відзначився у воротах «Кривбаса» чотири рази. Загалом же в тому сезоні Ребров забив шість м’ячів!

Не дивно, що колишній динамівець є й найкращим бомбардиром у матчах між командами. На його рахунку 11 результативних ударів (зокрема один «покер» і два «дублі»). Найкращими же «стрільцями» у криворожців є Євген Римшин та Олександр Мальцев, досягнення яких у два м'ячі у ворота «Динамо» значно скромніші за результат нинішнього помічника старшого тренера дублюючого складу нашої команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер