»Динамо» – «Кривбас» – 3:0. Красиво й упевнено

»Динамо» – «Кривбас» – 3:0. Красиво й упевнено

Небезпечних моментів, створених динамівцями біля воріт «Кривбасу», вистачило б на кілька матчів. Утім, реалізовано з них було лише три. В середині першого тайму Андрій Ярмоленко та Роман Єременко влучно пробили по воротах Штанька, а наприкінці зустрічі Олег Гусєв встановив комфортний для «Динамо» рахунок – 3:0.

Після двотижневої перерви, пов’язаної з матчами збірних, Юрій Сьомін мав зовсім небагато часу для підготовки до звітної зустрічі. Цікавим виглядав хід тренера довірити місце у стартовому складі трьом молодим гравцям, які мають небагато ігрової практики в нинішньому році. Коваль зайняв місце у воротах, Гармаш у центрі поля, а Кравець на вістрі атаки. Ярмоленко в даному випадку не згадуємо, його вболівальники вже давно звикли бачити на лівому фланзі атаки.

У першому таймі гра «Динамо» справила приємне враження. Був контроль м’яча, осмислені багатоходові комбінації, завершальні удари. В основному небезпека йшла через фланги, на яких виконували соло Ярмоленко та Гусєв. Після кількох пристрілок Гармаш класним пасом вивів Ярмоленка віч-на-віч із воротарем, переграти якого найкращому бомбардиру «Динамо» в нинішньому чемпіонаті труднощів не склало. Тепер в активі Ярмоленка 10 забитих м’ячів, на три менше ніж у найкращого снайпера першості Селезньова. На 35-й хвилині рахунок подвоїв Єременко, теж вийшовши віч-на-віч із воротарем після класної передачі Кравця з флангу.

Досягнувши переваги у два м’ячі, господарі дозволили собі розслабитися, періодами віддаючи ініціативу криворожанам. Найнебезпечніший момент біля воріт Коваля було створено в дебюті другої половини зустрічі, коли Іващенко залишився у воротарському майданчику без нагляду і пробив з кількох метрів поряд зі стійкою. Варто було динамівцям трохи додати, як створювався небезпечний момент біля воріт Штанька. Чи жарт, у бік воріт гостей за матч було завдано 19 ударів, з яких 9 – у рамку. Дуже активним упродовж усієї зустрічі був Гусєв. У першому таймі півзахисник пробив у поперечину, в другому – у стійку. Лише з третьої спроби успіх посміхнувся Олегу, м’яч після його удару на 83-й хвилині все ж затріпотів у сітці воріт. Співавтором гола став Мілевський, який відзначив повернення на поле після тритижневої перерви результативною передачею. Також варто відзначити вихід у другому таймі Ель Каддурі.

Красива й упевнена перемога «Динамо» принесла задоволення глядачам, які зібралися на трибунах. Проте святкувати нема коли, тепер увага гравців і тренерів перемкнулася на підготовку до важливого матчу чвертьфіналу Ліги Європи проти «Браги».

 

ДИНАМО – КРИВБАС – 3:0 (2:0).

«Динамо»:
35.Коваль, 2.Данило Сильва, 5.Вукоєвич, 6.Попов, 9.Ярмоленко (30.Ель Каддури, 84), 19.Гармаш, 20.Гусєв – кап (49.Зозуля, 88), 22.Кравець (10.Мілевський, 65), 23.Єременко, 34.Хачеріді, 37.Юссуф.

«Кривбас»: 55.Штанько, 14.Васильєв, 3.Сердюк, 30.О.Максимов – кап, 20.Канкава (7.Рожок, 70), 77.Іващенко, 37.Федорчук, 9.Єслінек (17.Бабатунде, 46), 10.Костишин, 88.Валєєв (44.Лисицький, 38), 25.Жданов.

Голи: Ярмоленко (18), Єременко (35), Гусєв (83).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер