«Динамо» – «Іллічівець»: суддівські призначення

«Динамо» – «Іллічівець»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка буде обслуговувати матч 9-го туру Епіцентр-Чемпіонату України між «Динамо» та маріупольським «Іллічівцем», який відбудеться в неділю, 11 вересня.

Суддя в полі – арбітр ФІФА Юрій Можаровський зі Львову. Обслуговуванням футбольних матчів в якості арбітра Можаровський зайнявся в 1995 році, а на професійний рівень вийшов у 1999 році. До матчів елітного дивізіону залучається з 2007 року.

У нинішньому сезоні на рахунку Можаровського чотири матчі елітного дивізіону, без участі «Динамо», в яких призначив один пенальті (8-й тур, «Кривбас» – «Зоря») та показав футболістам 19 попереджень.

Допомагати львів’янину в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра національної категорії Микола Левко (Чернівці) та асистент арбітра першої категорії Едуард Курцеба з Одеси. Функції резервного виконає арбітр першої категорії Віталій Романов, який представляє Дніпропетровськ. Робота арбітрів буде оцінена колишнім головою Комітету арбітрів ФФУ Віктором Дердом із Одеської області.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер