»Динамо»: курс на Піренеї

»Динамо»: курс на Піренеї

У п'ятницю вранці футболісти і тренери «Динамо» прокинулися незвично рано. На годиннику не було і семи годин, а делегація біло-синіх вже з'явилася в аеропорту «Бориспіль» і за годину, пройшовши митні формальності, розмістилася в літаку. Комфортабельний «Боїнг» узяв курс на Іспанію, де команда проведе перший із двох запланованих міжсезонних зборів.

У період з 16-го по 29-е січня динамівці пройдуть підготовку на південному узбережжі Іспанії, в провінції Малага, між двома невеликими городками – Марбелья і Естепона. Місцем дислокації команда Сьоміна обрала готель «Kempinski Hotel Estepona». Недалеко від нього розташовано футбольне поле.

У складі делегації до Іспанії вирушило 31 футболіст:

воротарі: Богуш, Шовковський, Рибка, Загладько;

захисники: Бетао, Діакате, Саблич, Ель Каддурі, Несмачний, Допілка, Михалик, Пайович, Хачеріді, Верховцов;

півзахисники: Гіоане, Вукоєвич, Нінкович, Корреа, Чернат, Алієв, Гусєв, Єременко, Морозюк, Кравченко, Сахневич;

нападники: Бангура, Шацьких, Мілевський, Ярмоленко, Зозуля, Кравець.

Відзначимо, що в Києві для проходження додаткового курсу медичних обстежень залишився нігерієць Юссуф.

Двоє гравців з вищенаведеного списку знаходяться в команді на перегляді. Обидва - захисники. Томіслав Пайович минулого року виступав за сербський клуб «Чукарички», а Дмитро Верховцов – за новополоцький «Нафтан» і національну збірну Білорусі.

В рамках звітного збору «Динамо» проведе три контрольних матчі. Першим суперником команди Юрія Сьоміна 18-го січня стане клуб третьої німецької ліги «Унтерхахінг». Після першої частини сезону команда йде на шостій позиції. Через чотири дні, 22-го січня, динамівці поміряються силами з норвезьким «Вікінгом». А завершальний поєдинок на іспанському зборі кияни проведуть 26-го січня, проти однієї з найсильніших команд Польщі – варшавської «Легії».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер