»Динамо» – «Дніпро»: суддівські призначення

»Динамо» – «Дніпро»: суддівські призначення

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати центральний матч 7-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» на домашньому стадіоні прийме «Дніпро».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

У нинішньому сезоні одесит працював на двох матчах вищого ешелону, без участі нашої команди. А ось у попередньому під наглядом Швецова команда Валерія Газзаєва провела із змінним успіхом чотири матчі. «Біло-сині» вдома переграли донецький «Металург» (3:1) і «Шахтар» (3:0), а на виїзді зіграли внічию з тим же «Металургом» (1:1) і програли «Карпатам» (0:1).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистент арбітра ФІФА Олексій Андреєв (Донецьк) та асистент арбітра національної категорії Валерій Давидов із Кременчука. Функції резервного виконуватиме арбітр ФІФА Юрій Мосейчук (Чернівці).

Стежити за організацією матчу, а також оцінювати роботу арбітрів будуть делегат ФФУ Олександр Тютюн, який представляє Київську область, та інспектор ФФУ Володимир П’яних із Донецька.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер