»Динамо» – «Дніпро»: суддівські призначення

»Динамо» – «Дніпро»: суддівські призначення

Стали відомі призначення арбітрів на матчі 17-го туру прем'єр-ліги чемпіонату України з футболу.

Недільний поєдинок, в якому «Динамо» прийматиме на своєму полі дніпропетровське «Дніпро», обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з 43-річним арбітром національної категорії Євгеном Герендою з Калуша. На матчах вищої ліги він працює з 2005 року.

Цього сезону Геренда вже обслуговував два поєдинки в чемпіонаті України за участю «Динамо». В 1-му турі кияни приймали «Іллічівець», і без проблем перемогли новачка прем'єр-ліги (2:0), а в 8-му турі на виїзді спокійно обіграли одеський «Чорноморець» (3:0). Також калуський арбітр працював на поєдинку 13-го туру «Динамо» – «Карпати» як резервний арбітр (нагадаємо, що в цьому матчі динамівці без проблем розібралися із львів'янами – 4:0).

Помічниками Геренди призначені асистент арбітра національної категорії Віктор Сусло (Харків) і асистент арбітра першої категорії Микола Васюта з Рівного.

Функції резервного арбітра виконає арбітр першої категорії Дмитро Жуков з Донецька. А за якістю суддівства і проведення зустрічі простежать київський делегат ФФУ Борис Воскресенський і львівський інспектор ФФУ Михайло Кусень.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер