»Динамо» вже в Донецьку

»Динамо» вже в Донецьку

В середу о 12:30 делегація «Динамо» приземлилася в донецькому аеропорту. Оперативно пройшовши паспортний контроль, кияни вирушили до готелю «Атлас». Тризіркові апартаменти на березі річки Кальміус останнім часом стали традиційним місцем дислокації динамівців у столиці Донбасу. Після обіду та відпочинку підопічні Сьоміна вирушать на стадіон РСК «Олімпійський». О 18:30 футболісти проведуть на полі стадіону тренування, а за півгодини до нього наставник команди зустрінеться з представниками ЗМІ, відповівши на їхні питання.

У грі з «Шахтарем» Юрій Сьомін розраховує на 21-го футболіста, з яких 18-ть після вечірнього тренування обере для заявки на матч. Отже, до Донецька поїхали:

Воротарі: Богуш, Шовковський, Рибка;

Захисники: Ель Каддурі, Несмачний, Саблич, Юссуф, Бетао;

Півзахисники: Нінкович, Вукоєвич, Корреа, Алієв, Гіоане, Єременко, Кравченко, Чернат;

Нападники:
Бангура, Мілевський, Ярмоленко, Гільєрме, Зозуля.

Через незначні проблеми зі здоров'ям у Києві залишився Олег Гусєв. Проте знову готові Єременко, який хворів на грип, та Гільєрме, який залікував мікротравму.

Нагадаємо, повторний поєдинок 1/2 фіналу Кубка УЄФА «Шахтар» - «Динамо» (перший матч 1:1) відбудеться в четвер, 7-го травня, в Донецьку на РСК «Олімпійський». Початок о 19:30. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі «Інтер».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер