Дві команди «Динамо» U13 вийшли до півфіналу «Кубка Валерія Лобановського»

Дві команди «Динамо» U13 вийшли до півфіналу «Кубка Валерія Лобановського»

64 команди з різних куточків України будуть змагатися за почесні трофеї престижного турніру. Організаторами турніру «Кубок Валерія Лобановського» виступають ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Турнір проходить у критому манежі навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі.

Першими виступи у змаганнях розпочали команди вікової категорії U13 (футболісти 2008-го року народження). «Динамо» представлене на змаганнях двома командами під керівництвом тренерів Артема Яшкіна та Сергія Процюка.

Перша динамівська команда потрапила до групи «А» разом з «Арсеналом», МФК «Бровари» та ФК «Мал», а друга у квартеті «С» змагалася з «Атлетиком», «Щербачова» та «Вертикаллю». Обидва колективи пройшли груповий етап без втрат, здобувши по три перемоги та набравши максимальну кількість очок – по 9. Тож динамівці з обох груп із першого місця вийшли у чвертьфінал змагань.

До вашої уваги результати матчів динамівських команд на груповому етапі:

«Динамо» - «Арсенал» - 2:1

«Динамо» - МФК «Бровари» - 5:0

«Динамо» - ФК «Мал» - 3:0

«Динамо-2» - «Атлетик» - 3:0

«Динамо-2» - «Щербачова» - 7:0

«Динамо-2» - «Вертикаль» - 12:1

Першим матчем плей-оф стала зустріч «Динамо» та команди «Юніор-Спорт». Суперники розпочали гру обережно, шукаючи слабкі місця один в одного. «Динамо» створило трохи більше моментів біля воріт суперника, проте перша половина зустрічі завершилась без голів. Другий тайм запам'ятався жорсткими стиками, а долю зустрічі вирішив єдиний пенальті у ворота «Юніор-Спорта», який наша команда впевнено реалізувала. 1:0 – і «Динамо» стало першим півфіналістом турніру.

Тим часом «Динамо-2» розбило «Динамік». Ще в першому таймі динамівці зробили рахунок розгромним завдяки трьом точним ударам у кут воріт, голу від поперечини після прострілу з флангу та автоголу. Друга половина зустрічі стала формальністю, «Динамо-2» довело поєдинок до логічної перемоги з підсумковим рахунком 5:0.

За волею жеребу у півфіналі, який відбудеться завтра, 14-го березня, зустрінуться дві динамівські команди. Іншу пару півфіналістів склали донецький «Шахтар» та «Арсенал».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер